Annonse

LAST NIGHT’S LADY GAGA

God morgen, herligheter ♥

Har dere det fint? 

I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse, og det kommer nok av at mandagen var alt annet enn stusselig, og at den føltes mer som en fantastisk lørdag. Det er jaggu ikke dumt å gjøre noe skikkelig happy på ukens kjipeste dag, og i går var det altså duket for Lady Gaga konsert med SOBAZAAR-crewet. Hva de bak SOBAZAAR får til ass! De slutter ikke å imponere, og å være en del av hele SO-universet er ikke akkurat kjipt når man blir invitert med til både London og Lady Gaga konsert. 

Kvelden i går var magisk, og selvom man kan si mye om Gaga, så er den damen helt forbanna RÅ! Hun dro dessverre litt lite folk i går, men showet hennes var like rått som alltid. Jeg glemmer aldri den gangen jeg så Gaga i Staples Center i LA! Det var et show utenom det vanlige som ikke kan sammenlignes med noen annen konsert jeg har vært på, og selvom Gaga var litt mer på toppen den gangen, var opplevelsen i går absolutt ikke dårlig. 

Enda bedre ble den jo da jeg fikk hygget med fine folk og herlige venninner som bla. Belinda, Katinka og Lilia, og under her kommer et realt sammendrag i form av bilder. Jeg har egentlig enda flere som skjuler seg på minnekortet, men etterhvert ville værken jeg eller kameraet fokusere. Haha, drikkebonger er farliger greier. 

FOR en gøy kveld! Det der var helt føkkings rått, og etter endt konsert hoppet vi i SOBAZAAR-bussen som fraktet oss til afterparty hvor det ble stemning for enda flere dance moves.. Jada, vi hadde jo fått svingt oss litt på gulvet nede ved scenen, og da Belinda og jeg satt kursen hjemover var jeg så svett og ekkel etter det som føltes som tidenes hardeste treningsøkt. Sånn går det for oss uten kondis.. Det er jaggu ikke mer som skal til enn litt dansing før man blir litt klam i luggen. 

Nå er jeg dødssulten og klar for en matbit, og siden jeg ikke har en dritt her hjemme og siden jeg ikke gidder å gå på butikken, blir det fiskegrateng til frokost. HE HE! Det var det eneste som gjemte seg i den stusselige frysen min, men fiskegraten er jo LIVET. Yummy..

Hva er planene for dagen da? Har dere noe spennende på gang? 

SMASK ♥

Annonse