Annonse

LAST NIGHT’S OUTFIT

God morgen og god ettermiddag, RockStars ♥

Her er det tidlig på morgenkvisten… Altfor tidlig med tanke på at det ble rimelig sent i går, og vi danset oss ut i de sene natte-timer. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg danset så mye, ihvertfall ikke på skyhøye hæler, og i dag kjenner jeg at både legger og lår virkelig har fått kjørt seg. Hehe. Skal jo ikke mer til før jeg merker at jeg har vært i aktivitet.

Nå blir det en stor kopp kaffe på meg for å våkne litt, så da kan jo dere ta en titt på antrekket fra i går. Vedder en hundrings på at alle er sjokkert over fargevalg på skjørt og accessories! Haaaahh…

Skjørt og topp fra TopShop // armbånd fra Pieces/Aldo Accessories // wedges fra en eller annen jalla butikk her på Hawaii

I kveld er faktisk planen å sjekke inn på hotell i North Shore, for å virkelig oppleve det lokale utelivet. Her i Waikiki er det i overkant av turister, noe som er helt ok, men det hadde ikke vært feil å stikke ut på en brun bule iført flip flops og en stor hoodie, hvor stemningen er avslappet, laidback og herlig.

Åh, Hawaii! Jeg vil ALDRI hjem…

Annonse