Annonse

LAST NIGHT`S OUTFIT

Hei igjen søtiser.

Jeg ligger godt plassert i sofakroken og har akkurat spist kvelds. Makaroni med ost og grillkrydder! Herreguuud så forbanna stusselig, og jeg tror faktisk ikke det finnes en kjipere rett enn akkuart det, spesielt på en søndagskveld. Jaja, sånn går det når fryseboksen inneholder to tomme skuffer, og kjøleskapet rester etter gårsdagens fyll, og en utgått rømmeboks. Full skjerpings fra i morgen av…

I går ble forresten av av de kveldene hvor jeg aldri ble enig med meg selv omkring hva jeg skulle ta på meg. Jeg begynte med dette antrekket, men skiftet mening og endte opp med noe helt annet. Jaja, da får jeg bruke dette igjen ved en annen anledning…

Kjole fra Object, heels fra Jeffrey Campbell, denimjakke fra Only, drømmefanger brukt som smykke fra Spania, armbånd fra Pieces, og hårbånd fra H&M.

 

Håper dere har en herlig søndagskveld, med en litt mer spenstigere meny enn her hos meg. 

 

Love you all ♥

Annonse