LÅT MED BOOTY SHAKING-GARANTI

God fredag i stuggu, rockeboller ♥ Jeg titter bare innom for å dele denne låten med booty shaking-garanti, som kommer til å fyre opp stemningen på vorspielet i helgen, haha. Da vi var i Spania kom plutselig denne låten på i bilen – en låt jeg aldri har hørt før, men som jeg bare var helt nødt til å shazam’e. Shazam, ass – livets app! Jeg trodde aldri at jeg ville finne navnet på den merkelige dog superfengende låten som strømmet ut av høyttaleren, men jaggu klarte ikke shazamen å oppdrive låten som fikk meg til å sittedanse i bilen hele veien ned til Albir. Nå vil jeg bare danse og riste løs på alt jeg har, haha!

Det blir dessverre lite med vorspiel og party på denne bergenseren i helgen – her står nemlig jobb og enda mer rydding på planen, men vinen har heldigvis kommet i glasset, og kvelden skal tilbringes på sofaen med gubben. Få ting slår en avslappende fredagskveld med en man er glad i ♥

Hva står på deres agenda i helgen da, skjønne venner? Har dere noen spennende planer?

Suss og klem