Annonse

LATE DAGER MED FAMILIEN

Ferien går sakte men sikkert mot slutten, noe som naturligvis alltid er litt vemodig… Men det som er deilig med hjemreisen denne gangen, er at vi kommer hjem til desember og en nyvasket leilighet… Dere kan jo bare tro hvor sjukt mye jeg gleder meg til å gjøre cribben juleklar! Falk er for liten til å skjønne noe som helst, men jeg ønsker å skape fine juletradisjoner for ham fra første stund… At julen i år kommer til å bli helt spesiell og litt ekstra magisk, er i hvert fall sikkert ♥

I morgen er det 1. desember, og da skal det bli julestemning her inne. Derfor tenker jeg å gjøre meg ferdig med palmene i dag, før vi virkelig tar fatt på julemåneden… Det er jo så nydelig her nede på «hytten» , men det føles jo litt rart å være blant palmer og strand når vi entrer desember. Jeg har aldri forstått meg på dem som tar med seg hele familien, og reiser bort til palmeland for å feire jul. Hver sin smak, selvfølgelig, men jeg hadde fått problemer med å få julestemning i 20 varmegrader… Det er ikke det samme å gå rundt julepalmen som å gå rundt juletreet. Det må liksom være gran. Og snø, aller helst… Og kulde…

I går dro gutta og jeg for å spille minigolf her nede, og jeg gikk selvfølgelig inn med tidenes konkurranseinstinkt. Vant jeg, tror dere? Ikke pokker! Jeg ledet etter de tre første hullene, men så gikk det rett vest. Søren heller… Dere vet vel kanskje etter Camp Senkveld, hvor innmari dårlig taper jeg er? Haha! Heldigvis klarte jeg å bevare fatningen da resultatene ble kjent. Over 10 poeng bak andreplassen… Makan!

I dag blir det boccia-turnering med familien her nede, før en deilig lunsj på en av favorittrestaurantene våre. Deretter skal jeg gå amok med kameraet i verdens fineste blomsterbutikk som har den vakreste julepynten som finnes. Dere husker kanskje denne butikken fra i fjor? Jeg gleder meg sååå til å besøke den igjen. Kanskje det blir et par ekstra julekuler med meg hjem i kofferten?

Ønsker dere en vidunderlig lørdag ♥ Dere er så innmari gode!

Annonse