Annonse

LATE DAGER

I går var den første dagen tilbake på jobb etter ferien for veldig mange, noe mailboksen min var et tydelig bevis på. Jeg kjente stressnivået økte i takt med antall mails som tikket inn i innboksen, og kjenner at jeg er langt ifra klar for å komme igang igjen. Da er det jo i grunn ganske deilig å vite at jeg faktisk har mammaperm, men likevel… Det er så deilig når tiden liksom står stille rundt meg!

Vi har vært i Stavanger siden 27. juli, og har ikke gjort annet enn å late oss og nyte livet. Ekstra deilig var det jo selvfølgelig da svigers fortsatt var her – da ble vi jo vartet opp fra morgen til kveld, i tillegg til å ha barnevakt, haha. Nå har de tatt seg en velfortjent ferie, og vi er igjen i huset for å passe dyrene. Det er jo noe magisk med det å ha sjøen rett utenfor døren, og kveldsturene med hele dyrehagen på slep, er noe av det koseligste som er.

Pippi ♥

Her går vi på tur fler ganger daglig. Deilig å være så nærme sjøen!

Og når vi ikke går på tur, ligger jeg her på såffan. Strak ut! Jeg har blitt fullstendig hekta på Love Island UK, og prøver å se så mye som mulig når Falk sover, haha. Heldigvis kan han sove lenge på dagtid, sånn at jeg kan følge med på dramaet med god samvittighet!

Koselige omgivelser på Hundvåg ♥

De skjønneste små fingrene! Mini vokser i rekordfart, og jeg kan ikke forstå

Mia blir alltid med på tur hun også… Det er så vittig at hun dilter etter hele gjengen.

I dag har vi vært på besøk hos Elin, CF og de skjønne jentene deres, og etter et par timer med dem, tok vi turen til NRK Rogaland for å preike litt på radio. Deretter tuslet vi rundt i byen, før vi dro hjemover igjen og krasjlandet på sofaen. Nå er det mer Love Island, middag og et kilo smågodt fra Dropsen, haha. Ferie, ass!

Håper dere har det fint ♥

Annonse