Annonse

LATE LUNCH

En riktig god og deeeiiiilig ettermiddag, skjønninger ♥

Jeg vet jeg er fryktelig sent ute med dagens første blogginnlegg, men sånn går det når man klarer å forsove seg til dagens første møte. Da blir man liksom nødt til å hoppe ut av døren med det samme man våkner, fremfor å ta seg god tid til morgenkaffen og morgeninnlegget. Pokker altså! Jeg HAAATER å forsove meg.. Det ødelegger liksom bare hele dagen da man blir nødt til å forskyve alle planer, men sånn går no dagan. Det er liksom ikke så mye man får gjort med saken i ettertid, så da gjelder det å gjøre det beste ut av det, eller hva?

Etter møtet dro jeg på butikken for å handle inn til en superdigg lunsj, og denne lunsjen har vi akkurat kost oss med på balkongen. Haha, denne balkongen min blir ofte nevnt om dagen, merker jeg, men guuuri land så deilig det faktisk er å ha en sånn liten plass hvor man kan nyte solen i godt selskap.. 

Denne sommeren i Oslo, ass. Herreguuud så heldige vi er. Har været noen gang vært såpass fint som det er nå? Det tviler jeg faktisk sterkt på, og det føles mer som at man er i SYDEN enn i tigerstaden. FANTASTISK!

Hvordan står det til om dagen da? Mange som bruker tiden ute i solen? 

Kjærleik fra oss ♥

Annonse