Annonse

LATE LUNCH GIVE AWAY

Hallaisen boys ‘n’ babes ♥

Nå har jeg akkurat landet i Oslo, og har satt meg ned på en benk med macen på fanget for å få ut lunch-innlegget. Jada.. Dette skulle blitt publisert for noen timer siden, men plutselig løp tiden fra meg, og vips så måtte jeg sette kursen mot Flesland. Morten var så skjønn som kjørte meg ut, midt i den jævligste rushtrafikken bare sånn at jeg ikke skulle komme for sent. At jeg aldri klarer å beregne tiden er faen meg helt utrolig, og jeg hadde 2 minutter på meg til å sjekke inn bagasjen da jeg entret flyplassen! Jeg MÅ skjerpe meg, haha.. 

Det er jo så irriterende å være sent ute.. Man får høy puls, man blir svett og alt blir bare et eneste stort kaos. Dødsirriterende! Skjønner godt at Dennis setter alltid beregner ekstremt god tid når vi skal ut å reise, for med meg blir det alltid forsinkelser. 

Anyways.. Jeg kom meg på flyet og venter nå på kofferten som forhåpentligvis kommer frem, og tenkte som sagt å publisere noen bilder fra dagens lunsj. Det var jo et aldri så lite glimt av opphold for noen timer siden, og da dro jeg frem kameraet som har hatt fri siden fredag. Jeg måtte jo selvfølgelig sette Carmex i fokus, for tror dere søren meg ikke at jeg har blitt Carmex-ambassadør?? Wuuhuu, det er stas, for Carmex er jo LIVET! Det var dette det spennende møtet i forrige uke gikk ut på, og dette samarbeidet håper jeg blir like stas for dere som for meg! 

Hvem andre enn meg er totalt avhengig av noe på leppene nå på vinteren? Jeg vedder på at vi er en god del som sverger til leppomade og da i mange tilfeller Carmex, og selve historien bak merket er så skjønn at jeg bare blir enda mer glad i merket. 

Det var nemlig et eldre ektepar i USA som i 1937 begynte å lage Carmex. På sitt eget kjøkken, hvor hver enkelt krukke ble fylt opp for hånd. «Jungeltelegrafen» førte til supersuksess, og tre generasjoner senere er fortsatt Carmex hot as hell! Det regnes faktisk som et unisex livsstilsprodukt, og det synes jeg et helt rått! Love it! 

I 2015 kommer limited edition Carmex i butikk. Samme deilige innhold, men i en begrenset periode med nytt og elskbart lokk. Jeg er så heldig som får dele ut 20 stk til 20 av dere herlige lesere, sånn at dere som følger bloggen min skal få muligheten til å få kloa i en limited edition før alle andre. Gøy? GØY!!!! 

Sleng igjen en holla i kommentarfeltet om du er keen på ei litta, herlig krukke, og så trekker jeg ut 20 vinnere på julaften som vil få tilsendt en hyggelig overraskelse i posten like etter jul. 

Alright.. Julegaveshopping next! Shit jeg er sent ute!!!! 

Peace out!

     

  

Annonse