Annonse

LATE NIGHT PRESS SHOW

Dere kjenner nok kanskje til Press, Redd Barnas ungdomsorganisasjon? Dette er blant annet gjengen som står bak «Gullbarbie» – prisen som går til den reklame- og medieaktøren som er best på å få ungdom til å føle seg verst. I tillegg er organisasjonen for deg mellom 13 til 25 år, som er engasjert i barns rettigheter! En fantastisk, og ikke minst viktig organisasjon, med andre ord.

Jeg er så heldig som har fått samarbeide med Press ved flere anledninger, og i går var Joakim Kleven og jeg invitert til deres årlige sommerleir og «Late night press show» , for å prate om et tema vi begge to engasjerer oss for, nemlig kroppspress og unges psykiske helse. Barn og unge trenger gode forbilder, og at politikere, media og reklamebransjen tar ansvar, og dette var det som skulle diskuteres på gårsdagens event.

Det var så herlig å se Joakim igjen, og ikke minst gjengen i Press! Og se den heiagjengen, da!? Det må være så fint å være på sommerleir! Det så i hvert fall ut til at disse herlige ungdommene koste seg glugg, og det var en ære å få lov til å prate foran en så fin forsamling.

Jeg fikk skikkelig sommerferiefølelse også, av å tilbringe litt tid i så vakre omgivelser. Jeg fikk følelsen av å være på hytten vår i Baldersheim utenfor Bergen, men jaggu skulle jeg ikke bare 40 minutter fra Oslo, for å finne sommeren! Det er sånn som dette jeg vil ferie i år – på «landet» ved sjøen, mens geiter beiter på gresset. Åh! Dette var så koselig ♥

Nå ligger Falk og sover, så da skal jeg benytte anledningen til å rydde litt og ta meg en lang dusj, med skrubb, hårkur og barbering av legger. Og deretter ansiktsmaske og bodylotion på hele kroppen! Et aldri så lite hjemmespa, rett og slett, haha!

Og sånn helt på tampen… I kveld går jeg live på Instagram klokken 20.00 med en stor avsløring! Don’t miss out!

Annonse