Annonse

LATELY

God ettermiddag, skjønnheter ♥

Som blogger er det én ting man aldri legger fra seg hjemme når man fyker ut av døren, og det er kameraet. Man vet jo aldri hvilke artige motiver eller hendelser man ønsker å forevige ved hjelp av noen snapshots, og jeg elsker å kunne tusle rundt og bare knipse i vei av det som inspirerer meg. 

I løpet av de to siste dagene har vi kost oss skikkelig her i Stavanger, både i går da solen strålte fra skyfri himmel, men også i dag selvom dagen har vært litt mer grå. Hva er vel hyggeligere enn å sitte inne på café i guffent vær, og kose seg med en herlig frokost eller lunsj, og selvfølgelig en kopp kaffe? Jeg synes sånne kosestunder er så ubeskrivelig hyggelig, og en slik stund hadde vi for noen timer siden. Hver gang jeg er her i Stavanger må jeg liksom alltid innom Godt Brød eller Ostehuset for å kose meg med mannen, god mat, og spennende utsikt, for vi setter oss selvfølgelig alltid ved vinduet, sånn at vi kan glane ut på alt det pussige som beveger seg utenfor på gaten.

Inspirasjon til tusen…

Åh, herlige Stavanger ♥

Jeg er så sinnsykt glad i denne byen her, og det er alltid like kjekt å komme tilbake etter et lite opphold. Stavangerturen min går dessverre snart mot slutten, og i morgen drar jeg tilbake til Oslo for å få skikkelig sving på ukens gjøremål. Jeg har så mye på planen atte HJELP, så det skal jo egentlig bli litt godt å komme hjem igjen, sånn at jeg får svingt meg skikkelig rundt. 

Ja, forresten… Mens jeg har dere her på tråden, så vil jeg bare minne om at vinneren av Junkyard konkurransen er annonsert på Facebooksiden min, så check it out hvis dere enda ikke vet hvem som stakk av med seieren. Whoop Whooop!

Har dere en fin start på uken, hotties?

Image and video hosting by TinyPic

Annonse