Annonse

LÅTPANELET HOS NRK P3

Helloooo!

Arsenal tapte nettopp 1-0 mot erkerivalen Tottenham, så dere kan jo forestille dere hvordan stemningen er her hjemme på denne lørdags ettermiddagen, haha! Dennis er sur – jeg er likegyldig, og ser frem til en spenstig lørdagskveld med noen bra damer.

Apropos bra damer… I går var jeg hos Christine i P3, for å leke meg litt i fredagens låtpanel. Sendingen hører dere HER, om dere ikke fikk med dere gårsdagens sending.

Og ikke nok med det, så fikk jeg også lov til å mene noe om litt mindre betydelige ting, enn hva jeg vanligvis mener noe om, haha. Om det ga mening i det hele tatt? Resultatet ser dere under her, og som dere skjønner, er jeg ikke akkurat oppdatert! Jeg må sette meg mer inn i hva som skjer i kjendisverden, ass!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og sakte men sikkert gjøre meg klar til kveldens festligheter. Juicy spiller på Stratos i kveld, og jeg gleder meg sååå til å ta fyr på dansegulvet. Jeg går for lave sko, for å si det sånn… I kveld skal jeg danse på meg både gangsperre og sting, haha!

Hva er planen i kveld, skjønninger?

Annonse