Annonse

LATTERLIG BRA LØRDAG!

Hallaisen fra Gardermoen!

Nå sitter jeg her og slurper i meg en iskald Corona, før jeg flyr videre til B-town. En av de fine venninne mine feirer de herlige 30 i kveld, og denne feiringen vil jeg selvfølgelig ikke gå glipp av – hurra!

Dagen så langt har vært så bra atte hjelp. Jeg var nemlig så heldig, som fikk lov til å bidra litt på vegetarstanden til NOAH i dag, og det var bare så ufattelig fint å få muligheten til å dele ut noen deilige smaksprøver til en haug av fantastiske folk.

Herregud så hyggelig! Og til alle dere blogglesere som kom bort for å hilse på – I LOVE YOU! Det er jo så fint å møte dere som leser denne bloggen, og jeg koste meg glugg ihjel de timene jeg stod på stand. Standen holder åpent til klokken 18.00, og jeg anbefaler alle som befinner seg i sentrum, å ta turen innom. Det handler om dyrs rettigheter, og er det noe som virkelig betyr noe, så er det nettopp det…

NOAH5

NOAH8

NOAH11

NOAH3

NOAH10

NOAH1

NOAH9

NOAH7

NOAH6

NOAH2

Nå boarder de her, så da rekker jeg ikke skrive så mye jeg gjerne kunne ønske… Mer om den fantastiske organisasjonen, NOAH, litt senere…

Sees senere, verdens fineste lesere. Husk at jeg er innmari glad i dere ♥

Annonse