Annonse

LATTERLIG DIGG

//Annonse

Hehehehe!

Hvis dere følger meg på Snapchat, har dere i dag sett hvordan det egentlig ser ut når jeg tar produktbilder. Hadde kameraet bare fanget opp halvparten av alt rotet som ligger rundt, skjønner man at det skal litt rigging til, for å få bildene til å se så fresh ut som mulig.

Når jeg skal ta bilder til bloggen, forsvinner jeg alltid inn i min egen lille kreative verden… Det er liksom her jeg virkelig klarer å sone helt ut, og derfor synes jeg slike innlegg som dette er noe av det gøyeste å dele – det ligger nemlig enormt mye konsentrasjon og kjærleik bak disse bildene, og ikke minst en enorm kjærleik til produktet… I dette tilfellet, livets diggeste og mest forfriskende nyhet; Farris & Juice med bringebær.

HALLELUJA, sier jeg bare, mens jeg slurper i meg den 3. flasken for i dag, haha.

IMG_5324

IMG_5287

Jeg har skrevet om superdigge Farris & Juice tidligere, og som dere vet mener jeg at dette er noe av det mest yummy en kan drikke.

Farris & Juice er et superdupert alternativ til brus – deilige, forfriskende smak, og samtidig helt naturlig. Det er så enkelt Farris og Juice i én og samme herlige forening, og siden den ikke inneholder sukker, kan man drikke den med god samvittighet hele tiden, hver dag, hvert minutt for resten av livet… Eller!? Haha! Kanskje ikke hvert minutt, men i hvert fall så ofte man craver en forfriskende og yummy drikk.

Tidligere var Ananas og sitron min favoritt, men nå er det bringebær som har klatret helt til topps. Bringebær for pokker… DÈT er digg det!

IMG_5322

IMG_5318

IMG_5289

IMG_5291

IMG_5311

Nam, naaaam, naaaaam!

Kjøleskapet er fylt opp, så nå har vi noe å kose oss med til middagen vi veldig snart skal gå i gang med å lage. I dag blir det deilig wok med nudler, og hvis det smaker like godt som vi håper på, deler jeg oppskrift i løpet av de neste dagene.

Hva står på planen i kveld, fininger?

Snart helg ♥

Annonse