Annonse

LAUNCH PARTY INVITE

Hallaisen mine fine ♥

Denne tirsdagen suger bittelitt balle?  Ingenting går etter planen, jeg er superstresset i forhold til lanseringsfesten neste uke, MEN det er ingen grunn til å være sur og muggen. Festen kommer til å bli magisk uansett hvordan jeg vrir og vender på det, og hadde det ikke vært for dere magiske lesere, hadde faktisk ikke dette vært mulig å få til i utgangspunktet. 

Derfor ønsker jeg selvfølgelig å invitere dere på lanseringsfesten som finner sted på BLÅ her i Oslo, torsdag 15.mai. Det blir en sinnsyk fest med den beste stemningen EVER, 200 gratis drinker til de som dukker opp først, samt noen helt fantastiske goodiebags, og er du over 20 år og befinner deg i Oslo denne dagen, er du + en venn hjertelig velkommen til å delta på denne festlige begivenheten. 


Trykk på attending på DETTE facebook eventet hvis du ønsker å komme, men siden det er svært begrensede plasser, setter jeg pris på om du kun trykker på attending hvis du faktisk kommer. Jeg stenger for påmelding når gjestelisen er full, så her gjelder det å være førstemann til mølla!

Jeg gleder meg så ubeskrivelig til denne dagen, til å vise frem kolleksjonen, til å ta en skål og en dans, og selvfølgelig til å se nettopp DEG.

Wuuuhuuuu, happy Tuesday ♥

Annonse