Annonse

LAUNDRY DAY

Happy Sunday, babes ♥

Hadde dere en fin lørdagskveld? Noen juicy historier dere vil dele, kanskje? Hehe!

Her ble det ganske så rolig, men hjelpes så hyggelig. Racletten fra forrige århundre ville riktignok ikke funke og kortsluttet hele strømmen i cribben, så da måtte vi gjøre noe annet kreativt og litt mer hipt. Haha, raclette er jo egentlig bare superharry, men på samme tid så inn i granskauen hyggelig. Synd det ikke gikk som planlagt, men med vin i glasset og fine jenter rundt bordet ble kvelden perfekt, og vi satt og skravlet til klokken nærmet seg halv fire. Som oftest havner vi på byn rundt midnatt, så disse kveldene hvor vi virkelig får snakket og hygget er gull verdt.

Formen i dag er fin, men den var ikke like fin i morges da Fokus vekket meg og tvang meg ut på tissetur rundt halv åtte. Heldigvis sovnet jeg igjen med det samme vi kom inn, og der ble jeg liggende til langt over tolv. Det gjorde godt, og såpass godt at jeg klarte å få fingern ut og sette i gang med et realt laundry bonanza. Jeg hater å vaske klær, eller vent litt.. Jeg synes det er ok å vaske klær, men å henge klesvasken opp på tørkestativet suger. Spesielt sokke- og undertøysvasken som btw er i full sving i maskinen nå. Det tar jo forever å henge opp én og én sokk, og jeg kjenner at jeg gruer meg skikkelig til den der sokkevasken er ferdig. Haha!

Klesvask, dere.. Jeg har en tendens til å la den hope seg opp og utover skittentøyskurven. Denne gangen hadde jeg fylt opp både skittentøyskurven og TO stappfulle søppelsekker, så da var det virkelig på tide å få kontroll over den lille boden i gangen som også er et bittelite vaskerom. Det var ikke mulig å få opp døren for å si det sånn, og hver gang jeg skal virkelig få kontroll over klesvasksituasjonen går jeg i gang og sorterer for harde livet.

Hvitvasken går i én haug, den mørke vasken i en annen. Den lyse håndvasken havner der, den mørke håndvasken havner her, håndlevasken får en egen haug der borte, knallfargevasken havner oppå der, sokkene går i en egen haug her, og ullvasken havnder der. Nå består altså hele underetasjen av hauger med skittentøy som skal få seg en omgang vaskemiddel og sentrifuge, og jeg gleder meg til jeg en eller annen gang blir ferdig. Hehe!

Nå ble det mye skravling om klesvask her, og jeg skal snart holde kjeft, men først MÅ jeg bare komme med et lite tips! Hvis man skal vaske mye er man naturligvis avhengig av et tørkestativ som rommer en del klær. Det der typiske og ikke minst ustødige slå-sammen-og-brett-ut-stativet suger max, og man får jo søren meg ikke plass til én vask på dem en gang, i tillegg til at det stjeler all gulvplass. Det stativet over her rommer nesten tre runder fra vaskemaskinen, da man kan «stable» i høyden, og siden jeg tydeligvis har en over gjennomsnittet stor interesse for laundry day, anbefaler jeg alle vaskekjerringer til å komme seg på IKEA og kjøpe et sånt stativ. Hahhahha, sånn.. DONE!

Noen andre som vasker for harde livet i dag og som har noen knallgode klesvasktips? Hehe!

SMASK

Annonse