Annonse

@ LAX

Hei igjen fagre jomruer og staute karer. 

Jeg har nå kommet meg til LA etter 10 timer i luften. Jaddaaa… Dette prosjektet med å stille seg inn på Hawaii-tid, har gått rett til helvette, for planen var å sove på første turen. Altså de 10 timene fra London til Los Angeles, for så å være våken på turen fra LA til Honolulu, og SÅ sove siden det tross alt er kveld når jeg kommer frem. Men altså for å si det sånn, så er jeg helt i ulage, klokken er snart fem på ettermiddagen, men midt på natten hjemme, og jeg skjønner ingenting. Jeg fikk selvfølgelig ikke sove på turen hit som planlagt, og måtte nå bare bestille et glass vin og i tillegg prøve å få en oversikt… Hvor er jeg? Har jeg med meg alt? Hva heter jeg? Er jeg tipsy? Asså….

Lettere bedugget… Det er jo tross alt ikke mye som skal til på dager som dette… Stress-dager, og jeg har allerede rukket å sette meg ned, spist en tiendedel av en «liten» salat som ikke var i nærheten av liten (hei, hei Amerika), blitt sjekket opp av en dude fra Canada på syre (som selvfølgelig kjenner ÈN person fra Bergen som han SELVFØLGELIG trodde at jeg også kjente siden Bergen har typ 3 innbyggere), kommet godt ned i glasset, stresset, løpt, jogget, løpt, svettet, og i tillegg blitt bittelitt mobbet. På denne snapbacken står det nemlig «Chicago», og både i passkontroll og sikkerhetskontroll har jeg liksom fått høre, «Going to Chicago? Høhø»… NEI! Jeg skal ikke til Chicago. Dust! 

Føkk, når går flyet mitt? Nå? Jeg tror jeg må hoppe videre, og til dere som spør om jeg reiser alene… Jepp! All alone, så da er det rimelig innafor at jeg har lastet ned sånne trendy spill på iPaden til flyturen… Baah! 

Men greit, snakkes fra Hawaii, da… Bare litt over fem ekstra timer i fly, og det skal jeg klare.

SMASK

Annonse