LAZY FRIDAY

En riktig god fredagskveld, fininger ♥

En eller annen gang i barndommen smakte jeg en hjemmelaget pizza som smakte bedre enn noe jeg noen gang har smakt, og jeg har siden den gang vært på jakt etter verdens beste pizzasaus. Det er vel sausen som spiller størst rolle når det gjelder å lage en smakfull pizza, og denne sausen prøvde jeg for et par timer siden å lage. Jepp, jeg har roligfredag for meg selv her i heimen, og jeg har til og med prøvd å imponere på kjøkkenet.

Hjemmelaget pizza har altså stått på menyen, og når jeg sier hjemmelaget, så stammer både bunn og saus fra en av Toro’s poser, og det er faktisk så sinnsykt innafor. Pizzabunnen fra Toro er helt gull, men så var det denne sausen da… Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har prøvd å lage nettopp denne sausen som jeg husker fra barndommen, men det funker faktisk bare IKKE. Jeg blir så jævlig irritert, så kan noen av dere fortelle meg hva jeg gjør feil? Jeg har prøvd så vanvittig mange forskjellige metoder, og det som faktisk tomatpuré som smaker mest likt. Jaja, en eller annen dag skal jeg finne den hemmelige ingrediensen, og pizzaen ble jo ikke så altfor gale…

Så nå sitter jeg her, da… I feltsengen som ENDA ikke er erstattet med en skikkelig sofa, og hiver i meg smågodt og pizza, og siden sånne roligfredager i ensomheten ikke skjer så altfor ofte, har jeg selvfølgelig tatt noen bilder som jeg kan vise til dere. Øyeblikket må nemlig både foreviges og dokumenteres. Hehehh! 

Fin, fiiiin fredag det her altså, og noen ganger er det faktisk så sinnsykt deilig å bare lade batteriene og ikke gjøre noe som helst. I tillegg er jeg helt ferdig etter timene i stolen på Onkel Henry’s Tattoo Shop, og når infuensaen på toppen av det hele sniker seg sakte men sikkert innpå, er det ihvertfall godt med total avslapping. 

Hva gjør dere på i kveld da, skjønnheter?

LOVE YOU ALL ♥