Annonse

LAZY & LATE

Det er langt ut på ettermiddagen, men jeg sier likevel god morgen.. 

God morgen, kjære dere. Har dere sovet godt? Her sov vi langt forbi frokosten, så nå består den av melkesjokolade og kaffe i vinduskarmen. Perfekt start på dagen spør du meg, for det er faktisk svært lite som slår de late dagene hvor man ikke tenker på at klokken tikker. Vi har ferie for pokker, og det er så deilig. 

Mens jeg sitter her i denne vinduskarmen, en sånn vinduskarm som jeg alltid har ønsket meg, inntullet i morgenkåpe og dyne mens jeg ser utover en regntung og grå søndag, går tankene i spinn.. Jeg er så takknemlig for deres engasjement det siste døgnet. Det er så deilig å se at de aller fleste av oss deler samme oppfatning av hva som bør være et godt forbilde, og at den konstruktive kritikken faktisk oppfattes som konstruktiv er veldig godt.

Som jeg skriver i innlegget er jeg fullstendig imot netthets og mobbing, og at noen mener at jeg både bidrar og oppfordrer til nettopp dette er jeg fullstendig uenig i. Noen mener at innlegget er unødvendig da jeg gjør det tilgjengelig for folk å dele sine meninger, men kjære vene. Det er fullt mulig å dele sine meninger uavnhengig av mitt kommentarfelt.. Det finnes utallige kvinneforumer der ute, så om noen ønsker å ytre sine meninger kan dette la seg gjøre uansett hvordan man vrir og vender på det. Dessverre i mange tilfeller, da slike forumer ofte blir fylt opp av kommentarer som aldri burde sett dagens lys.

Innlegget mitt er viktig, rett og slett fordi jeg ønsker å formidle at jenter og kvinner ikke skal se opp til det uekte og det uvirkelige. Jeg synes det er skummelt at enkelte tror at man faktisk kan ha et liv hvor alt er rosenrødt og perfekt. Hvor man ikke støter på en eneste utfordring eller bump in the road, for livet er faktisk ikke slik.

Som «K» skriver så godt i sin kommentar – «Det handler ikke om henne personlig, men om hvilket ideal vi skal ha å leve opp til». Kritikken er berettiget, så enkelt er det bare, men at Fotballfrue er et inderlig godt menneske som kun fortjener gode ting her i livet, det tror jeg så absolutt. Jeg føler med henne, hun er bare et menneske, men et menneske med en enorm påvirkningskraft og et stor ansvar. 

Sånn.. Da var vi ferdig med den saken.. 

Etterhvert skal vi utover til svigers, og det skal bli så himla godt å se dem igjen og utveksle noen gode klemmer før avreise til Tallinn i morgen. Jeg er så spent på denne byen som jeg har hørt så fint om, og jeg må bare få takke så mye for mange supergode tips til hva man bør gjøre og hva man bør se. Vi gleder noe så vanvittig, og i tillegg til å dele hele reisen med dere. 

Hva står på planen i dag da, kjære venner? 

Kjempeglad i dere ♥

        

  

Annonse