Annonse

LAZY SUNDAY MORNING

Happy Sunday, Lovelies ♥

I dag våknet vi til lyden av regner som høljet ned utenfor, og da visste jeg at dette kom til å bli en perfekt søndag. Inne.. I drittværet.. Med min kjære.. Hurra! Han drar ikke hjem i dag som planlagt og det gjør meg SÅ lykkelig. Jeg orker ikke flere «ha det bra da, så sees vi om noen uker».. I hvert fall ikke på en søndag, for denne dagen har en tendens til å bli ekstra kjip hvis man ikke fyller den opp av hyggelige gjøremål. 

Vi ligger i sengen fremdeles.. Alle tre.. Fokus, Dennis og jeg. Dennis med spill på pad’n og jeg med kaffe og blogg.. Herlig!

T-shirt fra StyleConnection (her) // Neglelakk fra OPI (her

Etterhvert skal vi utover til mamsen og Jon for å skravle litt.. Det føles som en evighet siden vi har sett dem, så det skal bli så godt å utveksle noen gode klemmer og hyggelige ord. Jeg har sagt det før men sier det igjen.. Jeg er så glad for å ha familien like i nærheten. Det er faktisk gull verdt!

Senere i dag skal jeg forresten gjøre mitt beste for å svare alle dere som venter på svar på mailen som er sendt i forb. med bestilling på StyleConnection. Jeg gjør så godt jeg kan, men når man er helt alene om jobben er det ikke så altfor enkelt å svare alle på to sekunder. Håper dere holder ut med meg! 

Nyt søndagen, fininger! Love ya ♥

Annonse