Annonse

LEKRE SOMMERLEGGER!

//Annonse

Yo, darlings

Jeg har mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har barbert både legger, armhulene og musa, etter jeg ble ambassadør for Venus, men én ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg aldri kommer til å bytte merke. Venus FTW, sier jeg bare, og nå er det dags for en siste update og konkurranse. 

I dette blogginnlegget kan dere lese om mine favoritthøvler til de ulike områdene som skal barberes, og det er ingen tvil om at Venus bidrar til bl.a lekre sommelegger.

Venus & Olay er fortsatt favoritten når det kommer til barbering av leggene, da de fem bladene bidrar til tett og god barbering. Jeg føler høvelen får med seg alle hår i en fei, uten at huden etterlates sår og rødprikkete. Hemmeligheten ligger i fuktapplikatoren, og fukt er altså nøkkelen, people.

Det er mange som lurer på hvordan man unngår de røde prikkene etter en runde med høvel, og ved å tilføre masse fukt både før, under og etter barberingen, er du i hvert fall på vei i riktig retning. Husk å smøre beina inn med en digg bodylotion etter barbering – aller helst en lotion uten parfyme for å unngå at huden blir irritert og trist. 

KONKURRANSE

Jeg har gleden av å dele ut et helt årsforbruk av deres favoritter fra Venus, til så mange som tre av dere. Tre heldige vinnere vil altså få gleden av en solid samling høvler som varer for et helt år, og for å delta i konkurransen gjør dere noe så enkelt som å:

Poste et bilde av dine sommerlegger på Instagram og hashtagge bildet med #VenusSommerLegger.

Enklere blir det ikke, og skulle dere ikke ha Instagram, kan dere likevel delta i konkurransen ved å legge igjen et livstegn her i kommentarfeltet på bloggen. Hurra! 

Nå skal jeg ta en liten powernap før jeg må gå i gang med et helsikens ryddeprosjekt. Dette sier jeg helt tiden – at jeg må rydde.. Men jeg rydder jo aldri når jeg skal, og når jeg faktisk rydder, blir det jo rotete etter to sekunder. Hva er greien med det, egentlig? Hvor kommer alt rotet fra? Jeg er så lei.. Så lei av rot, haha! Det skal bli så sinnsykt godt å flytte inn i ny leilighet, for da skal jeg være ekstremt kritisk når det kommer til hva som skal få lov til å bli med videre, og hva som skal gis bort. Det er ingen tvil om at jeg har altfor mange ting i forhold til plass, haha. 

Nyt ettermiddagen og kvelden, fininger. Jeg er så glad i dere!

Løøøv ♥

Annonse