Annonse

LEMONADE-SAFTIS IN THE MAKING

Yummy!

Dennis og jeg tok en stroll rundt på Løkka i dag, og ramlet selvfølgelig innom TGR for å se om de hadde fått inn noe billig moro som skulle bli med hjem. Som alltid fylte jeg opp kurven, og blandt innholdet var disse morsomme isformene under her, som gjorde at vi begge fikk lyst til å gå hjem og lage saftis. 

Etter en tur innom butikken ble det altså full saftis-making in tha kjøkken.. Vi snakker ikke noe fancy hjemmelagete greier altså, MEN.. Jeg tror det kan blir superdigg med saftis laget av fersk limonade med smak av bringebær og sitron, i kombinasjon med friske blåbær og bringebær! Sant det høres litt friskt og godt ut? 

Mmmmm..

Kveldens planer blir å ta livet helt med ro, og på menyen står hjemmelaget pizza. Måtte den for guds skyld bli skikkelig digg denne gangen, og hvis ikke den blir det skal jeg faktisk ALDRI i hele mitt LIVET prøve meg på hjemmelaget pizza EVER again! Ait? 

Hva står på agendaen deres i kveld da? Og er det noen av dere som har flere forslag til hva slags deilige ingredienser man kan putte oppi sånne isformer og deretter rett inn i frysen? 

LOVE YA ♥

Annonse