Annonse

LEOPARD FOR ALLE PENGA!

//Noen av plaggene er sponset

Jeg elsker leopard-print! Leopard er LIVET! Leopard er kult på så og si alt, og nå prøver jeg til og med å overtale Dennis til å bli med på leopard-tapet i stuen, hah! Bare på én vegg, altså… Helt forbanna rått, spør du meg!

I dag kom den fantastiske fuskepelsjakken med leopard-print i posten, så dere kan jo tro hvordan stemningen var her i sted… Vi snakker hyling og hurra-meg-rundt-stemning for å si det sånn, som også resulterte i en outfit shoot ute i bakgården. Verdens dølleste location – I know – men vi hadde så dårlig tid, så da måtte jeg stille meg opp utenfor her, med naboene som tilskuere, bah! Jeg HATER å ta sånne bilder – det er faktisk noe av det verste jeg vet, men så vet jeg jo også at mange av dere setter pris på antrekksposter!

Så… Her er jeg, altså… Iført min splitter nye jakke, som jeg digger! Denne skal jeg bruke masse i høst ♥

Jakke fra Junkyard HER // Denimskjørt fra Asos // Kicks fra Adidas HER // Genser fra The Ragged Priest HER // Lue fra Junkyard HER // Strømpebukse fra TopShop // Belte er Vintage // Veske fra Asos

Det er jo fredag og greier, og dagen har gått med til noe så sørgelig å rydde ut av sjappa. Det var bare et par ting som stod igjen, så i dag låste vi oss ut for aller siste gang. Åh, den fine, fiiiine butikken min – fargerike, herlige sjappa som dessverre ikke er blant oss lenge – RIP ♥

Tacoen er kjøpt inn, og i kveld blir det flere episoder av Shannara Chronicles, et par kalde øl, og kjærestekos – perfekt start på helgen!

Har dere en fin dag, skjønne venner?

Annonse