Annonse

LESTE JEG NETTOPP DETTE?

Heia ♥

Først og fremst vil jeg takke alle for glimrende engasjement i gårsdagens kommentarfelt. Dere deler deres tanker, meninger og irritasjon, noe jeg setter stor pris på. Det er så flott med gode diskusjoner, og at såpass mange av dere har tilegnet seg kunnskap som kommer godt frem i kommentarfelt som dette. Heia dere! Jeg skal nå lese grundig gjennom alt mens jeg sitter her i sengen med en kaffekopp. 

Det var riktignok én kommentar blant veldig mange, som jeg ikke kunne unngå å legge merke til med det samme jeg scrollet meg gjennom kommentarfeltet… Det var en kommentar skrevet av en jente som aldri har likt dyr, som heller aldri har hatt noen medfølelse for dem, og som rett og slett driter hundre null i dyrevelferd. Jeg trodde faktisk ikke at det var fysisk mulig å ikke bry seg i det hele tatt, men der tok jeg sannelig feil gitt… 

Videre kunne jeg lese en veldig merkelig mail…

Jeg har nemlig bestillt nye hagemøbler, ny TV-benk og en bokhylle, som skulle leveres før jul, men det var bare hagemøblene som kom frem. Da jeg sendte mail til kundeservice og spurte hvor varene mine ble av, fikk jeg til svar at alt var levert utenom hagemøblene. Hmmm… Jeg skrev tilbake at dette ikke kunne være riktig, at hagemøblene var kommet til sin rett i hagen, og at jeg nå manglet det resterende.

«Er du sikker på at du ikke har sett feil?», fikk jeg til svar. 

«Haha! Hæ??? Tuller du med meg nå??«, tenkte jeg, før jeg måtte skrive; «Tror du seriøst ikke at jeg er i stand til å se forskjell på en TV-benk og noen hagemøbler?», i en mail. Selvsagt kan man gjøre feil, og jeg har selvfølgelig full forståelse for at kundeservice må spørre for å være på den sikre siden, men da gjelder det å formulere seg riktig, eller hva? Man tar liksom ikke feil av en TV-benk og noen hagemøbler, haha!

For en rar start på dagen… Og for et rart blogginnlegg, haha. Sånn går no dagan, eller hva? I hvert fall når man har litt forskjellig i tankene som man ønsker å få ut i ett og samme innlegg…

Om et par timer skal vi møte svigers for å ta et par runder med bowling, så nå gjelder det å holde tungen rett i munnen, og krysse fingrene for en god dose flax, hehe. 

Hva står på deres plan i dag, venner? Noen som stikker til fjells for å feire nyttår?

Klem i fleng ♥

Annonse