Annonse

LET THE FUN BEGIN!

Jeg hadde en åpenbaring for noen dager siden… Plutselig gikk det opp for meg hva som faktisk er min stil, og hva jeg ønsker for huset vårt i Drammen… Joda – jeg synes det duse, fargeløse og harmoniske er deilig i rom hvor dagen avsluttes – eller i rom hvor jeg skal finne hvilepuls, men det er ikke meg. Jeg er nemlig litt mer fargerik enn som så, og da jeg søkte litt rundt på Pinterest etter inspirasjon gikk det opp for meg – min interiørstil er eklektisk!

Denne stilen handler om eksperimentering og lek, og her er det viktigste å ha det gøy med friheten en slik stil tillater. Jeg har jo tidligere vært inne på at mitt interiør-motto er «no rules» , og dette er jo hva den eklektiske stilen handler om. Stilen er nemlig i seg selv ingen stil, men en måte å forholde seg til stil på. Det handler om å gjøre den personlig, og mikse ulike stilarter på sin egen måte. Maksimalistisk men ikke rotere. Bevisst men likevel en anelse tilfeldig. Bestemors gamle piano kombinert med et hypermoderne salongbord. Planter og mønstermiks. Dette er meg!

Jeg klør i fingrene etter å gjøre hovedetasjen helt unik. Her skal jeg skape en etasje som oser personlighet og selvsikkerhet, hvor ingenting er «etter boken» , og hvor man definitivt vil kjenne på en WOW-faktor uansett hvor man snur seg. Under her ser dere hva jeg har blitt aller mest inspirert av den siste tiden, så dere kan jo tro hvor gøy jeg kommer til å ha det fremover. Spenstige tapeter og dristige fargevalg på veggene… Let the fun begin, sier jeg bare!

Ser dere det magiske, vidunderlige ROSA badet? Sånn skal jeg ha! Og jeg driter i hva Dennis sier, haha. Jeg bare ha det. Jeg må jo det, ikke sant? Jeg har så sjuke planer for badet og vaskerommet hvor jeg tenker at flisene skal være rosa, og jeg klarer nesten ikke vente til å gå i gang. Det gøyeste blir å vise dere prosessen, og ikke minst – reaksjonen til Dennis, haha.

I går var jeg på skattejakt på vintage-butikken, Velvet, i Sandnes, og gjett om jeg koste meg. Den eklektiske stilen handler jo om å implementere møbler og stasj fra ulike tiår, og jeg ble så glad da jeg fant verdens nydeligste lampe fra 1960-tallet. Fy søren så fin den var, så nå mangler den bare en lampeskjerm… Og den lampeskjermen? Den skal jeg lage selv! Dette er gøy ♥

Ønsker dere en nydelig fredag, så skrives vi om ikke lenge. Nyt!

Annonse