Annonse

LET THE SUNSHINE IN

Heisann, fininger ♥

Hvordan har dere det i dag? 

Jeg gav meg selv lov til å sove litt ekstra lenge i dag, og har hatt en rolig start på dagen med en lang og glodvarm dusj, hvor jeg til og med vasket håret. Hahah, det håret mitt får gjennomgå altså, for jeg vasker det ikke før tørrshampoen ikke gjør nytten lenger, rett og slett fordi det er så himla kjedelig. Jada, litt ekkel har man lov til å være, eller hva? 

I går stod solen høyt på himmelen noe den selvfølgelig ikke gjør i dag. Såpass heldig kan man visst ikke være, så da får jeg heller slippe litt sol inn via skjermen og disse snapshotsene fra i går. Etter at jeg var ferdig i det første møtet, satt jeg nemlig fra meg bilen og tuslet rundt på Løkka i fineværet. Med kaffe i hånden, musikk på øret, og shades på nesen, ble formiddagen komplett, og det føltes endelig som at våren var på vei. Deilig!

Nå skal jeg få i meg en god frokost, før jeg skal hoppe inn i dagens antrekk, og videre i et nytt møte. Mye møtevirksomhet om dagen, men guri land så deilig det er å komme seg ut av hjemmekontoret. Jeg gror jo fast i stolen på kjøkkenet hvis ikke, så disse møtene er gull verdt. Hahaa!

Har dere noen spennende planer for dagen, skjønninger? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse