LET THE SUNSHINE IN

SOL?? I Oslo??? Say WHAAAT??

Folkens? I dag tittet solen frem, og helt ukontrollert kom det flere lykkebrøl ut av munnen min, da jeg faktisk skjønte at himmelen hadde gått fra grå til bittelitt blå. Det er helt utrolig hvilken effekt denne solen har på oss mennesker, og dagen kunne så langt ikke vært bedre. 

Jeg hentet Dennis tidlig i formiddag, og da vi kom tilbake til sentrum var jeg nødt til å ta han med på Kashba! Dere vet den restauranten som Belinda viste til meg? DEN ja… Jeg elsker den plassen, jeg elsker maten, og i dag kjørte vi begge på med falaffel og magisk tilbehør, siden Belinda har lært meg å like den slags. Åh! Jeg får vann i munnen av å tenke på det, og for å være helt ærlig kunne jeg levd på KUN hummus for resten av mitt livet. Dennis var også megabegeistret, og selve stedet er superhyggelig. Farger og herlige budskap florerer over det hele, og dette er uten tvil et ekstremt bloggevenlig sted. Hheheh.

Bare SE på det her.. Hyggelig, sant? Jeg har i hvert fall ikke sett noe mer sjarmerende, og kameraet gikk selvfølgelig varmt. 

Guri land som vi koste oss, og her på Kashba har de til og med et sjarmerende utvalg av brettspill som man kan leke seg med mens man spiser. Det ble både stigespill (hvor jeg tapte med glans) og Geni fra 1994, og starten på dagen kunne faktisk ikke vært bedre. Etter lunsjen stakk jeg videre i et møte, Dennis tok en power nap, og nå skal vi snart utover til mamsen for å spise middag sammen med henne. Perfekt mandag før avreise til Hawaii tidlig i morgen. Jiiiiippiiiiiiii!

Hvordan har denne mandagen behandlet dere så langt?

Vi skrves senere, fininger ♥