Annonse

LET’S ENJOY THIS DAY

God morgen vakre lesere ♥

God morgen, faktisk… Kanskje litt sent for god morgen, men sånn er det når man har ligget srak ut etter en fantastisk natt. I går var det jo tid for en real jentefest, dance moves på dansegulvet, skåling, latter og glede, og gårsdagens festligheter kjennes på kroppen i dag. Selvom formen ikke er sånn helt på topp, er dette en skikkelig deilig søndag… Solen skinner i Oslo, jeg skal snart møte jentene til brunch på Løkka, og bare tusle rundt med hundene i solskinn og frisk høstluft. 

Jeg er skikkelig happy i dag, og starter derfor dagen med å vise en liten kollasj som beskriver akkurat hvilket humør jeg er i. Jeg er så drømmende, så inspirert og motivert til å ta fatt på en ny uke, og jeg tror det faktum at det bare er 3 uker til Stine og jeg drar til Cali har mye å si på humøret og dagsformen generelt. Åh, lykke!

Har dere det fint i dag, skjønninger? Snakker vi en god og stemningsfull søndag?

Skrives senere!

Love you all ♥

Annonse