Annonse

LET’S GET LOST…

Regnet hamrer på ruten, her jeg sitter på bussen… Heldigvis har jeg alltid paraplyen på lur – jeg er jo tross alt bergenser, så den lille spaserturen til bussen for tjue minutter siden, ble ikke så fuktig som fryktet.

Vi nærmer oss heldigvis vår, og som jeg har nevnt en million ganger nå, så finnes det ikke noe jeg gleder meg mer til… Til tørr asfalt, grønne blader og genservær. Disse store, tjukke jakkene er jo så kaotiske – for ikke å snakke om kombinasjonen av langt hår og skjerf – hallo, dreads… Men, dette er jo ikke noe å klage over i det store bildet! Vi er jo så heldige, men noen ganger har man lov til å sutre litt, og drømme seg bort… Laaangt bort! Til sol og sommer…

I går så vi igjennom alle stemningsvideoene fra alle våre turer rundt om kring i verden, og plutselig satt vi ikke lenger i en sofa på regntunge Løkka – vi satt på en strand på Hawaii, og sippet paraplydrinker i solnedgang… Lettere solbrent og med beachy hår. Åh – jeg lengter. Da dagdrømmen brått tok slutt, var det bare én ting å gjøre – å mekke ihop en video med våre favorittklipp fra disse fantastiske turene. Under her er resultatet, og nå verker det som aldri før i reisefoten! Kanskje denne lille stemningsvideoen kan lysne opp en mørk og regnfull tirsdag?

Jeg er på vei til Drammen for å filme litt til Skattejakten, og deretter tar jeg over for Lisa, som fra klokken 11.00 styrer spakene i sjappa ♥

Hvis dere hadde tid og penger til å reise hvor som helst i verden, hvor ville dere dratt?

Sees senere – much love!

Annonse