Annonse

LET’S MAKE THE ULTIMATE PLAYLIST

Yo RockStars ♥

Flere ganger i uken får jeg spørsmål fra flere av dere fine lesere, om jeg kan dele spillelistene mine på spotify med dere, og legge ut musikktips generelt. Jeg er nok den personen i verden som er minst oppdatert på ny musikk, og spillelistene mine er helt ræva!

Derfor tenker jeg at kanskje dere vil dele noen musikktips med meg i stedet? I dag er det jo fredag, og mens jeg sitter her og hører på naboens Absolute 50’s collection, som strømmer ut av høytalerne, ønsker jeg liksom å mekke sammen den ultimate spillelisten med deilige låter som får alle og enhver i knallgodt humør. Sånn musikk som får deg til å ville danse, og som bringer frem et kjempestort glis! Jaaaaa, kan vi ikke få det til da, folkens? Dette blir gøy, så lager vi den ultimate spillelisten sammen, som jeg kan publisere på bloggen senere. Jaaaaa!

Nå gleder jeg meg skikkelig masse til tilbakemeldingene her, og gleder meg enda mer til vi i fellesskap kan mekke tidenes beste playlist!

Wuuuhuuuu og happy Friday ♥

SMASK 

Annonse