Annonse

LET´S TALK ABOUT MINT

Mint er en nydelig farge som er fin året rundt. Fargen kan riktignok fort bli for snill for min smak, men da gjelder det bare å finne styles i fargen som ikke er så altfor feminin, eller røffe den litt opp med kult tilbehør, boots eller Converse. 

Får skikkelig sommerfeeling når jeg ser på de superfine toppene som begynner å komme for salg både på nett og i butikk, men siden vi fortsatt er i januar, har jeg laget to forslag til hvordan man kan kombinere nettopp denne fine fargen. 

Veske HER, mintfarget t-shirt HER, smykke HER, skinny jeans (HER), boots HER, lue HER, topp HER, og cardigan HER.

 

 

Converse HER, armbånd HER, smykke HER, shorts HER, topp HER, denimjakke HER, og mintfarget topp HER

Sånn, da var det visst bare å sette i gang å handle. Heeheh. Huff, jeg må slutte å lage slike innlegg som dette altså, får jo lyst på alt. Aller helst har jeg lyst på sommer… FY som jeg gleder meg til å kaste jakken og sprade rundt i denimshorts og slække topper. Wiiii.

Noen flere som gleder seg til sommer og sol? 

Annonse