Annonse

LET’S TALK ORGASMS

Happy Monday, hotties ♥

Morgentimene gikk med til tur med Fokus og litt rydding etter helgens festligheter. I dag kommer Dennis og herreguuuud som jeg gleder meg, men før den tid synes jeg vi skal snakke litt om orgasme. Er dere ikke enig? Jeg er absolutt ingen ekspert på feltet, men jeg har tatt med meg en god del erfaring opp igjennom årene, så folkens.. Let’s talk orgasms..

Orgasme, dere.. Bursdag, julaften og fyrverkeri på èn og samme gang.. Det varer riktignok ikke like lenge, men sekundene med ren nytelse er rett og slett magisk. For mange jenter er det dessverre ikke så enkelt å oppnå denne nytelsen. På egenhånd kan det virke lettere enn med en sengepartner, og vaginal orgasme kan være svært vanskelig å oppnå for mange. Dette tar meg tilbake til en samtale jeg hadde med en kompis for en stund siden, som tilsynelatende ikke hadde peiling på hva han snakket om. «Hva? Kan det være at dere ikke får vaginal orgasme? Å herregud det unner jeg dere virkelig å oppleve«. For det første, hva pokker vet du om at en vaginal organsme er bedre enn en orgasme som oppnås av stimulasjon av klitoris? Det er vel ikke opp til en mann å svare på dette spørsmålet, eller? Sist jeg sjekket hadde nemlig ikke mannfolk vagina, så kjære gutter.. Selvom det ikke går for oss mens du kjører på, kan det være faen så deilig, og orgasmen er ikke nødvendigvis høydepunktet. 

La meg først og fremst gå litt inn på en av de største tabbene jeg tror alle menn har vært borti. «Hei klitoris. Nå skal jeg gi deg tidenes omgang som skal ta deg til syvende himmel«, etterfulgt av noen bevegelser som ikke hører hjemme noen plass. Hva er det med menn som tror at klitoris er åpen for kriminelt harde bevegelser? Av alle jenter jeg har snakket med gjennom årene som har gått, har 98% av dem opplevd å bli fingret av en mann som er så hardhendt at det gjør vondt. Om man skal oppnå orgasme gjelder det ikke å kjøre på i 6. gir med to fingre som går så fort opp og ned og rundt om kring at det ryker til brannvarsleren utløses. Det gjelder å være litt soft. Kjærlig. Det gjelder å være varsom, lidenskapelig og ikke minst tålmodig. Det gjelder at alt rundt stemmer.. At kjemien er der, at lidenskapen er der, at jenten føler seg trygg. Trygghet er nøkkelen til orgasme. Det er jeg 100% sikker på. Er du ikke trygg, klarer du ikke slappe av, og klarer du ikke slappe av, klarer du ikke å oppnå den beryktede og deilige orgasmen. Jeg snakker selvfølgelig ikke for alle.. Enkelte kan nemlig komme bare av å se på en erigert penis, men jeg velger å tro at de jentene er i fåtall. Dessverre..

Trygghet er alfa omega og veien til et godt sexliv. At man har en partner man stoler på og som man kan føle seg vel rundt. En person man kan slappe av foran, og som kan se hele deg uten at du får panikk. Som kan kjærtegne deg mens du ligger i sengen, splitter naken i flombelysning. Ikke det at flombelysning er så innmari flatterende at det gjør noe, men dere skjønner hvor jeg vil hen..

Hvor mange har hatt en one night stand som var helt ubeskrivelig fantastisk? Anyone? Det er en grunn for at det er en one night stand. Det skjer én gang, og aldri mer. End of story! Noen ganger er man jo bare keen på å få seg noe. Dette gjelder også for jenter like mye som for gutter. Jenter har like mye lov til å gå ut på mission om å få seg noe som gutter uten å bli stemplet som løs, men skal man ut for å få seg et ligg, kan man ikke forvente kvalitet og magic sparkles. Fy fader så mye dårlig man kan oppleve.. Dårlig utstyr, dårlig kemi, tenner som klinker mot hverandre når man kliner, og sex som er så tragisk at man sender sengekompisen på dør før solen står opp. Er dere klar over at jeg har hørt om en som ble fingret til blods en gang? Fyren stod over henne og kjørte fingrene inn og ut i racertempo til blodet sprutet, selvfølgelig på one night stand. Haha!

Men alright.. Det er ikke one night stands vi snakker om her.. Det er veien til orgasme. Jeg kan ikke få presisert nok hvor viktig det er at man slapper av og at man har tålmodighet. De fleste jenter kommer ikke på 5 minutter, og en annen ting som er uendelig viktig er kommunikasjon. Man MÅ kunne snakke med partneren sin om sex. Man må være åpen om hva man liker og hva man ikke liker. Hva som kan gjøres bedre, og hva som skal til for at akkurat du skal vri deg i nytelse. Det er stor forskjell på oss jenter. Hva som funker for venninnen din funker kanskje ikke for deg, og hva som fungerer i dag kan kanskje ikke fungere i morgen. Det er derfor denne kommunikasjonen er så ubeskrivelig viktig. Dennis og jeg har himmelsk sex, rett og slett fordi vi kommuniserer. I tillegg har vi lidenskapen som ikke vokser på trær! Skal jeg være ærlig visste jeg ikke hva god sex var før jeg møtte Dennis. Her er ALT riktig, men også vi måtte lære oss kommunikasjonsteknikken i starten. Det som også er så viktig for menn å forstå, er som jeg nevnte så vidt over her, at vi kan nyte sexen selvom orgasmen uteblir. For som sagt.. Noen ganger er det faktisk umulig å oppnå orgasme selvom du bruker samme teknikk som fikk deg til å komme forrige gang. Det er ikke alltid orgasmen det handler om, det er kemien. At man er trygg, at man nyter det, at man er åpen for å teste ut nye ting, og at man faktisk kan dra inn litt latter i akten. Sex skal være noe godt og magisk mellom to mennesker som liker hverandre, men sexen kan også være morsom, vill, og lidenskapelig. Den kan vare lenge, den kan vare i 5 minutter.. Det finnes ingen fasit på hva som faktisk er god sex, rett og slett fordi det er så individuelt. 

Så tell me, ladies.. Hva er deres forhold til orgasme? Svaret kan gjerne være anonymt, men at jeg ønsker å vite hvordan akkurat DU har det, det er sikkert som banken.

SMASK ♥

Annonse