LIFE IS BETTER WHEN…

Å herreguuud!

HJELP…

HAHahahahahahahahahahahahahahah!

Stavanger er en livsfarlig by, og som dere kanskje har lest på bloggen til Belinda, så ble kvelden rimelig fuktig. Det er jo sånn som skjer når man ankommer the final destination altfor sent, når man får panikk for tiden, og når man drikker med begge hender. Jeg var vel sveiseblind allerede etter de tre første drinkene, og kan vel strengt talt ikke garantere at jeg er edru riktig enda..

FOR en kveld, FOR noen herlige mennesker, og FOR et fyrverkeri av en kveld. Vi havnet jo midt oppi et realt russe kick off, og jeg ser jo nå at jeg var rimelig stoka på russekort i går. De er jo spredd over hele hotellrommet, og disse kortene er jo underholdning i seg selv. «Nå e eg ung, senere må eg finna ein aen unnskyldning» står på ett av dem, og jeg bare, «WOOORD!». Bare så synd at denne unnskyldningen snart går ut på dato for min del, og det er vel egentlig en stor sjanse for at den allerede er utgått. Pokker!

Men dere? Sånne kvelder = MYE latter, og vi har ledd oss rimelig greit gjennom morgentimene. Nå skal vi ut og spise en lunch, og kanskje dele en flaske vin for å reparere litt… Herlig lørdag!

Kos dere max ♥