Annonse

LIFE IS OH, SO GOOD!

Fy fader som vi koser oss!

Livet og påsken i Stavanger er helt fantastisk, og det kommer godt frem på bloggen i form av at jeg ikke sitter bak tastaturet 24/7. Jeg føler for første gang på lenge at jeg har skikkelig ferie, og jeg håper det er innafor at jeg kun fikk oppdatert dere en gang i går. Jeg møtte jo min deilige Belinda, vet dere.. Og så kom Pay og typen, og så skulle vi på middagsbesøk til svigers hvor vi ble sittende og hygge over vin i mange timer. Herlighet så koselig vi hadde det.. Jeg har ikke bare kapret den beste mannen, men også de beste svigerforeldrene EVER, og det er noe jeg setter ekstremt stor pris på..

Og så dro vi tilbake til hotellet, møtte Payen og de, og så dro vi ut. Åhåj.. FOR en kveld.. Jeg er støl i dag etter all dansingen, og kvelden avsluttet vi på Payen og typen sitt rom med, HOLD FAST, 38 chili cheese tops.. TRETTIÅTTE!!! Skjønner dere?? Hahahha! Og den doble cheeseburgeren jeg i tillegg bestilte hadde altså 8 lag med ost, jeg kødder ikke. Den var MAGISK!! Alt dette er dokumentert på Snapchat, så sjekk ut mystory om dere er nysgjerrig, haha. Snapchat: Styleconnection

Jeg tok ikke så mange bilder fra daten med B i går, men de over her får i hvert fall frem både stemning og vær. Solen skinner, livet smiler, og jeg kunne ikke hatt en bedre påske! 

Hvordan har dere det? Jeg krysser fingrene for at påsken rocker big time!

Sees senere.. Nå skal Dennis og jeg på en par-fotoshoot, og det kan bli sjukt funny.. Stay tuned, sier jeg bare!!

LØØØØV


Annonse