Annonse

LIFEHACK OG PENGER SPART

Annonse: Altibox

Altibox er mitt førstevalg her hjemme – både når det gjelder TV og internettleverandør. Altibox samler all underholdning ett sted og du kan velge inn og ut det som passer deg best av strømmetjenester eller tv-kanaler.

Jeg streamer en del serier på kveldstid, og noen av favorittseriene mine ligger på strømmetjenester tilgjengelig hos Altibox. «Selling Sunset», f.eks.? Omg jeg elsker den serien. Denne går på Netflix, og min for alltid nummer 1 favorittserie of all times- «Sex and The City», strømmer jeg på HBO MAX.

For ikke mange dagene siden ble jeg gjort oppmerksom på tidenes lifehack! Og det er at jeg kan spare penger ved å velge inn strømmetjenester for poengene jeg får med tv-pakken. Altså, hallo!?? Dette er jo helt strålende! For mine 66 poeng kan jeg altså velge enten Netflix, HBO, Viaplay eller andre litt mindre kjente men samtidig spennende kanaler, så nå skal jeg velge den strømmetjenesten som per i dag koster meg mest per måned, for å spare mest mulig. Dette digger jeg!

Noe som også er helt genialt, er at du kan bytte ut og inn strømmetjenester hele tiden. F.eks kan du se Viaplay på fredag, bytte til HBO på lørdag og tilbake på Viaplay på søndag. På for eksempel HBO Max og Viaplay har jeg ikke bindingstid om jeg velger de hos Altibox. Altså kan jeg binge «Sex and the City» på HBO Max på fredag, og bytte til Viaplay og se en annen serie der på lørdag. Det er jo nesten som å abonnere på to tjenester samtidig, og det elsker jeg!!

Disse tjenestene må du velge på «Mine sider» på altibox.no!

Les mer om det geniale poengsystemet HER!

Annonse