Annonse

LIKE BEGEISTRET SOM MEG!

//Annonse

Hei igjen, fininger!

Ååå som jeg har gledet meg til å poste dette innlegget – dette handler nemlig om våre firbente bestevenner, og hva vi kan gjøre for å sette litt ekstra stor pris på dem. 

Det er så fint å se at noen har tenkt litt utenfor boksen, med et mål om å gjøre noe ekstra hyggelig for de skjønne hundene våre!

FlinkBisk er et nytt og genialt konsept – her kan du altså bestille en goodiebag til hunden din, som blir levert på døren hver måned. Er det ikke genialt? Og ikke minst hyggelig? Dette er jo et soleklart høydepunkt for de firbente, og det som er så fint er at du ved bestilling, kan gi informasjon om hunderase og størrelse, slik at innholdet i goodiebagen tilpasses, og blir best mulig for din hund. Dette er helt vidunderlig!

Som ny kunde får du første pakke for kun 99 kroner, og i pakken finner du så mange som 6 kvalitetsproduker som din hund kommer til å digge.. Blant produktene er både leker, belønninger og deilig snacks, og nå kan du også overraske hunden med en super julegave. Denne måneden får du nemlig både julestrømpe og juleleke i pakken, som er verdt over 400 kroner. 

Dette konseptet har jeg skikkelig sansen for! Det er ikke bare oss eiere som skal få gleden av pakker på døren – heretter kan din hund bli like begeistret over pakkelevering som deg. 

KONKURRANSE

Alle nye kunder blir automatisk med i trekningen om et gratis årsforbruk av FlinkBisk! Så mange som FIRE heldige vinnere stikker av med hvert sitt årsabonnement – til stor glede for både hund og eier! 

Så..

Har du en Hund som fortjener en ekstra oppmerksomhet? Da er dette noe for deg! Les mer, og bestill FlinkBisk HER 

Nå kommer snart en pizza fra Dolly på døren, og jeg klarer nesten ikke vente til mat, brus og serier før vi tar kvelden. Perfekt søndagskveld det her, på tross av dårlig form, haha!

Har dere hatt en fin søndag?

Klem i fleng 

Annonse