Annonse

LIKE IDYLLISK I VIRKELIGHETEN?

//Oppholdet er sponset

Hehe.. 

Når vi bloggere skal ta bilder av en hyggelig morgenstund, er det vanlig at bildene viser en litt mer idyllisk side av seansen, enn slik den egentlig er i virkeligheten. Under her får man inntrykk av en nydelig morgenstund, hvor vi begge nyter en god frokost på balkongen på hotellrommet vårt. Sannheten er selvutløser og en mann som ikke kunne brydd seg mindre om frokosten var servert, haha.

I tillegg er det ikke akkurat temperatur for å sitte ute å spise frokost, men etter all organisering og frem og tilbake til selvutløserknappen x-antall ganger, ble jeg så varm at jeg kunne sitte her å nyte mat og kaffe i fred og ro. Så joda.. Til slutt ble det ganske så idyllisk likevel, og det er ikke så vanskelig når man tross alt befinner seg på et av de koseligste hotellene i verden, iført morgenkåpe og lokale tjukkelabber. Disse var en gave til Dennis, og perfekt for meg å låne da jeg skulle sitte litt ute og nyte utsikten. 

Rosendal Turisthotell svikter aldri, og hit kommer vi tilbake hvert eneste år. Jeg har sagt det før men sier det igjen, gjør deg selv en tjeneste å ta en eller flere netter her i løpet av livet.. Det er så magisk her, så idyllisk, koselig og vakkert, og det perfekte stedet å reise på en skikkelig kjærlighetsferie.

Nå skal vi begynne å pakke i bilen, og sette kursen mot Stavanger og Gladmaten! Satser på strålende sol fra skyfri himmel og behagelig temperatur, hehe. 

Sees senere, vakre venner ♥

SMASK

Annonse