LILLE LØRDAG

Hei darlings ♥

NÅ koser vi oss… De ølene i solen med Stine, utviklet seg til vin på balkongen min, og nå kom enda en venninne akkurat inn døren.  Vinen har kommet i glasset, og nå sitter vi her ute, inntullet i rosa pledd og skravler i vei, mens vi løser tidenes verdensproblemer i fellesskap med kald Chablis i glasset. Åh, jeg lever og ånder for kvelder som dette, så nå legger jeg data’n langt bort, og hygger videre med mine fine venninner. 

Åh… Lykke!

Håper alle dere fiiiine lesere har en like fin kveld som meg. Det unner jeg dere!

Stor, god, myk og deilig klem fra meg til dere alle ♥

Hello darlings ♥

Ah, this is sooo nice … The beers in the sun with Stine, turned into wine on my balcony instead, and now another girlfriend just joined our company. The glasses are filled with cold wine, and now we sit here, wrapped in pink blankets and chattering away while we solve the all-time world problems together. Oh, I live and breathe for nights like this, so now I’ll say goodbye to the computer and socialize with my great friends.

Happiness! 

Big, warm hug to all of you ♥