LILLE LØRDAG, SUSHI & WINE

Sushi er noe av det jeg liker aller best, og i dag syntes jeg det var på tide med sushi til middag… Det er så perfekt hvis man ikke er ihjelsulten, og man blir akkurat passelig mett. I tillegg er jeg fan av take away, som er ypperlig for oss enslige. Føler noen ganger at matverden er lagt opp til de som er flere enn én… Ihvertfall for sånne som meg som ikke har snøring på matlaging. Hvis jeg først går i gang med å lage noe hjemme følger det dessverre med en god del ulemper. Da snakker vi først og fremst det at maten ikke smaker noe godt, at ingrediensene er dyre, og at det du har til overs som regel ender i søppla. Derfor sverger jeg til nettopp denne geniale tjenesten, som går ut på å få maten laget, for så å ta den med hjem. Til tider ender jeg opp foran den mye omtalte Fjordland seksjonen… Jeg vet ikke om det bare er meg, men er det noen der ute som også føler seg litt ekstra singel når du står foran den forbanna Fjordland hyllen?? Hahah! Jeg ler faktisk litt av meg selv, hver gang Fjordland står på menyen…

Siden det tross alt er lille lørdag, ble en flaske rødvin akkurat åpnet her i heimen. Perfekt avslutning på en flott dag… Spesielt hvis du deler den med noen man er glad i!

Nyt onsdagskvelden, sweethearts!

Klemmer