Annonse

LILLE VENN

Lille venn…

Jeg sitter her og titter på de siste bildene fra ultralydundersøkelsen forrige uke. Der er du. Jeg ser deg! Jeg kjenner sparkene dine. Jeg kjenner når du hikker, og ikke minst når du roterer og romsterer inni magen. Du er ekstremt aktiv! Det er en helt spesiell følelse med alle disse bevegelsene. En merkelig, men vidunderlig følelse…

Jeg kjenner at du er der, men jeg kjenner ikke deg. Selv om vi ikke kan komme tettere sammen, aner jeg ikke hvem du er, og som jeg har nevnt tidligere, har jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke føler en sterkere tilknytning til deg. Du skjønner det at denne enorme lykkerusen mange gravide føler på, har uteblitt hos meg. Det er ikke fordi jeg ikke gleder meg – for det kan jeg forsikre deg om – jeg har aldri gledet meg mer til noe i hele verden, enn å møte akkurat deg. Men når man i utgangspunktet ikke er klar for å bli gravid, og når man tenker at livet kan være fint uten barn, må jeg innrømme at det er litt vanskelig å la det hele synke inn.

Det har tatt lang tid for meg… Nå er vi hele 30 uker ut i svangerskapet, og likevel sitter jeg her uten å helt skjønne hva som foregår. Men jeg lover deg… Jeg skal elske deg ubetinget. Jeg skal gjøre alt som står i min makt for at du skal føle deg trygg og elsket, og du skal alltid vite at pappaen din og jeg alltid vil være her for deg. Alltid!

Jeg vil bare forsikre deg om at du er ønsket, selv om jeg ikke kan garantere deg at jeg vil hoppe i taket av begeistring med det samme jeg får deg på brystet. Jeg får ofte høre at jeg kan slappe helt av… At jeg ikke trenger å bekymre meg for at jeg ikke bobler over av lykkerus, rett og slett fordi at jeg vil føle den intense gleden med det samme jeg holder deg i armene mine. Men jeg vet at det ikke er alle som føler det slik – og kanskje er jeg en av dem som trenger ekstra tid? Og det er faktisk helt greit. Vi skal ikke måtte skamme oss av den grunn, for når vi har landet litt, vil vi føle på den intense kjærligheten. Det kan ta dager, uker eller måneder. Og alt er like normalt… Og uansett hvordan jeg kommer til å føle det, er jeg din mamma. Jeg gleder meg ubeskrivelig mye!

Der er du. Jeg ser deg! Nå er du ca. 1,6 kilo, og er vel mer eller mindre ferdig utviklet. Du trenger egentlig bare å gå litt opp i vekt.

Fy søren så nydelig du er! Dagens teknologi er helt vanvittig – tenk at vi kan få et såpass klart bilde av deg, på tross av at du ligger inni magen min? Skjønne, lille vennen vår. Jeg kan faktisk se at du har arvet kløften i haken etter meg, og ellers synes jeg du ligner litt på den flotte pappaen din. Hvis vi sammenligner ultralydbildet med bilder av Dennis da han var baby, ser vi mange likhetstrekk, og det skal bli så ubeskrivelig spennende å se hvordan du faktisk ser ut når du kommer til verden.

Snart er du her, og vi gleder oss intenst mye til å treffe deg ♥ Oss 3 for alltid!

Annonse