Annonse

(LILLE)LØRDAGSLISTEN

Oj – hva skjedde med lørdagslisten på lørdag? Dagen gikk i ett, og det viktigste var at jeg fikk tid til å forberede meg til å være konferansier under NOAHs Fakkeltog mot Pels. For å gjenta meg selv til det kjedsommelige – tusen takk til alle som stilte opp for dyrene! Dere er noen ekte hverdagshelter ♥

Denne listen blir en mix av denne og forrige uke – håper dere synes dette er kjekk lesning.

Ukens motivasjon: 

Julen motiverer meg – og snart er den her. Tenk da!? Det er bare 8 mandager til julaften. Can you believe it? Jeg er alltid giret når det nærmer seg jul, men fy søren – i år er jeg mer giret enn noen sinne. Kanskje fordi vi har det ekstra koselig her hjemme, og siden jeg i år kommer til å gå for en mer tradisjonell julepynt? Det er jo faktisk ikke like koselig med et hvitt juletre i plastikk, som et grantre som sprer deilig duft i hele huset.

Ukens tilbakeblikk: 

I dag vil jeg ta dere med tilbake til en nydelig og solfylt høstdag i 2016. På denne dagen for 2 år siden, var Bettyen i Oslo, og alle vi jentene tuslet rundt på Løkka i det fine været, koste oss med en deilig brunsj, og avsluttet dagen med Disney-filmer og smågodt hjemme hos meg. Perfekt avslutning på en superfin helg!

Ukens musikk:

Jeg er sekunder fra å bytte ut jazzen mot julemusikk, og med det samme jeg entrer november, tillater jeg julemusikk i heimen, haha. Det er en av reklamene som snurrer på TV’n om dagen, som bruker «Driving Home For Christmas» , og alle hårene reiste seg på kroppen, da jeg hørte litt av denne låten. Dette er jo faktisk en av de aller fineste julesangene!

Ukens «på ønskelisten» :

Jeg som hadde så mange luer i sin tid, har nå ikke en eneste lue igjen. Jeg har vel sikkert ryddet dem bort og ut av huset, og nå som det begynner å bli skikkelig kaldt og guffent ute, er det på tide å gå til innkjøp av en ny, kul lue. Det blir nok en beanie fra Carhartt i år også, tenker jeg… De passer liksom til alt!

Ukens craving: 

Fra kakao til – trommevirvel – gløgg. Unnskyld for at jeg maser så inn i hampen om jul og alt som hører julen til, men jeg klarer bare ikke kontrollere meg. Men altså… Gløgg! HALLO! Hvor godt er ikke det, liksom?

Ukens tanke: 

Jeg er så hjertens enig i innlegget til Morten Hegset, som handler om kjendis- og bloggemødre som bruker barna sine for alt det er verdt, i kommersielle sammenhenger. Jeg har alltid vært skeptisk til mammaer som eksponerer barna sine, men enda verre er det med dem som selger barnet sitt for gratis produkter. I tillegg er det grusomt å se at kjente profiler gjør det de kan for å «inspirere» vordende mødre til å skule kjøpe det dyreste på markedet – det er rett og slett usmakelig!

Ukens reisemål: 

På fredag reiser vi tilbake til Stavanger, og blir til søndag. Jeg skal være konferansier i tillegg til å holde foredrag på et event både på lørdag og søndag, så dette blir en skikkelig jobbhelg for min del. Gøy!

Ukens fineste kommentar:

Kaja skrev en kommentar som virkelig rørte meg ♥

«Du er så flink og godt forbilde!! Det er så mange som ikke tørr å realisere drømmer – men du gjorde det!! Og det skal du være så stolt av. Vi lever kun en gang, og det er nå vi har muligheten. Det inspirerer hvertfall meg, og det tror jeg du gjør for mange andre også. Fokuser på øyeblikket nå og fortsett med å bruke stemmen og posisjonen du har i dag til å gjøre en forskjell i dagens samfunn. Det er så godt å se influencere som bryr seg om viktige ting – om noe mer enn sminke og kjedelige rabattkoder. Og du er så mye mer enn bra nok. Du viser lesere og andre mennesker rundt at det er viktig å bry seg om både dyr og mennesker. Det er godt å se! Keep up the good work<3«

Ukens mål:

Før vi setter oss på flyet til Stavanger på fredag, er målet å komme á jour med alle bilag fra de siste ukene. Det har vært så kaotisk, så henger litt etter, men satser på å få sendt alt til min vidunderlige regnskapsfører før helgen er her.

Akkurat nå: 

Jeg våknet like før syv, og har allerede fått unna en del gjøremål. Dagens andre runde klesvask har kommet i maskinen, og om få strakser skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til en lunsj med to gode venner – Morten og Thine. Disse to går helt tilbake til ungdomsskolen, og Thine (eller Tiny, som jeg alltid har kalt henne) har akkurat fått en liten frøken, som jeg gleder meg til å hilse på. I kveld skal jeg på date med min kjære Stine, så denne lillelørdagen kan vel ikke bli stort bedre ♥


Nyt dagen, skjønne venner. Vit at jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen!

Annonse