Annonse

LIMITED EDITION!

//Annonse

Okei, hvor pokker skal jeg begynne, haha!

For en tid tilbake fikk jeg en forespørsel av Libresse.. De lurte på om jeg kunne tenke meg å skrive et lite innlegg, om noe nytt og funky jeg kommer nærmere inn på om litt. Dette ville innebære en liten filmsnutt, og jeg sa selvfølgelig ja til å ta på meg oppgaven. Jeg har jo samarbeidet en god del med Libresse tidligere, og har i tillegg ikke problemer med å snakke åpent om mensen og tamponger..

Jeg skulle altså troppe opp i et lite studio for å møte opp med en funny australier, som skulle ta seg av filmingen denne dagen. Vanligvis filmer han noe litt mer actionfylt enn reklamevideoer som omhandler tamponger, men vi ble begge enige om at det å lage en aldri så liten tampongvideo, var noe som burde stå på bucketlisten, haha!

Det ble ekstremt mye latter, for å si det sånn, og ettersom timene fløy ble vi bare drøyere og drøyere i språket. Poenget var jo å lage en liten snutt hvor jeg på 15 sekunder, skulle informere om de nye og sjukt freshe etuiene, hvor man kan oppbevare bånde bind og tamponger. Idéen er jo helt genial!! Det er jo mye freshere å ha et sånn fargerikt etui i vesken fremfor en sliten pappeske, og jeg skulle i tillegg til å formidle dette, også annonsere en fet konkurranse. 

Vi sporet fullstendig av begge to, og setninger som bl.a «Libresse kommer endelig med noen superfreshe bokser til dine bind og tamponger, designet av selveste Sarah Arnett o.s.v…» ble i tide og utide erstattet med noe litt drøyere, men det kan vi snakke om en annen dag, hehe. 

Men okei.. 

Jeg har allerede skrevet ned 396 ord så langt i innlegget, og da er det vel strengt tatt på tide å nevne noe om denne konkurransen, eller hva?

Vi er jo allerede enige i at dere får med disse superfine etuiene når dere kjøper bind og tamponger på butikken – spesialdesignet til å matche sene sommerkvelder og sommerflørtende strandløver. Husk at dette er limited edition, og at de dermed kun finnes i et begrenset antall!

Ta Libresse’s store motetest som står i stil til disse etuiene, inspirert av ekte motedronninger, og se hvilken type fashionista du er – da er du med i konkurransen om fete premier, og i tillegg kan det være at det er DU som stikker av med en tur til London Fashion Weekend! La leserne dine vite hva slags fashionista du er, ved å klikke deg inn HER!

Dette er gøy!

Er det ikke litt gøy? Å få muligheten til å vinne tur til London og greier? Jeg er helt i ekstase, og skal nå ta glad-dansen i stuen her, haha!

Sånn.. Da var vi på ord nummer 566, og det er på tide å runde av.. Snakkes senere, fininger. 

LØØØV

Annonse