Annonse

LINDMO

Anne Lindmo er en av Norges kuleste damer, og jeg har alltid hatt en drøm om å få lov til å gjeste hennes program. Da har du liksom klart det… Lindmo, for pokker…. Det blir ikke større enn det!

I forrige uke fikk jeg en forespørsel fra Lindmo-redaksjonen, om jeg kunne tenke meg å være gjest, og det tok vel ikke lenger enn et sekund før jeg brølte «JAAAA» der jeg satt bak macen. For en ære! Det var en ydmyk bergenser som troppet opp på NRK på onsdag, da programmet ble spilt inn, og da jeg var på vei inn i studio peaket livet!

Fredag etter fredag har jeg sittet og beundret både denne sterke kvinnen, men også de fantastiske gjestene…  Skulle virkelig jeg få lov til å oppleve det samme? Og attpåtil i selskap med selveste Kåre Conradi?

Dette er definitivt et av mine stolteste øyeblikk i løpet av min karriere, så i kveld er jeg ekstra spent på hvordan dette innslaget blir. Jeg husker seriøst ingenting fra tiden jeg var der – så stresset var jeg faktisk, så nå krysser jeg fingrene for at det som kommer ut av snakketøyet mitt i kveld, faktisk gir mening. Dere får bli litt bedre kjent med denne brautende bergenseren, og jeg håper dere vil like det dere ser ♥

På NRK i kveld, altså… Klokken 21.35! Eller når som helst på https://tv.nrk.no/serie/lindmo

Ellers håper jeg dere alle får en nydelig fredagskveld, og en avslappende og deilig helg. Jeg liker dere!

Foto: Julia Marie Naglestad
www.julianaglestad.com

Annonse