Annonse

LISTEN UP, LADIES!

God morgen, ladies ♥

Vi kan ofte være et eneste stor nag og ha en tendens til å mase litt for mye på gutta. Jeg kan faktisk ikke se for meg noe som må være mer irriterende sett fra en manns perspektiv, og denne artikkelen jeg kom over i går fikk meg virkelig til å trekke på smilebåndet. 

Ofte lar gutta damene bestemme hvor skapet skal stå, men til alle gutters glede skal det nå bli slutt på dette, da en eller annen dude har satt seg ned og laget en liten bibel for hvordan mannfolkene tenker. Denne her, mine damer og herrer.. Denne bibelen her kommer godt med til oss begge, så nå er det slutt på naggingen ladies, capiche? Noen ganger må vi faktisk være helt forferdelige å være sammen med. Hahahahahah!

1. Nei, vi menn er ikke tankelesere.

2. Lær deg hvordan et toalettsete fungerer. Du er en stor jente. Står det oppe, kan du bare legge det ned. For oss må det være oppe, for dere nede. Har du noen gang hørt oss klage på at det ligger nede?

3. Å gråte er utpressing.

4. Trenger du noe, så spør! Et ullent hint hjelper ikke. Tydelige hint hjelper ikke. Opplagte hint hjelper ikke – Bare si det som det er!

5. Ja og nei er absolutt greie svar på nesten ethvert spørsmål.

6. Be om hjelp til et problem bare hvis du faktisk vil ha hjelp til å løse det. Er du bare ute ettr sympati? Snakk med venninnene.

7. Ikke kom trekkende med noe vi sa for et halvt år siden i en diskusjon. Det gjelder ikke lenger. Faktisk så blir enhver kommentar og uttalelse fra oss ugyldig etter syv dager.

8. Hvis du syns du er feit, så er du sannsynligvis det. Ikke spør oss.

9. Hvis vi sier noe som kan ha to ulike betydninger, og en av dem gjør deg lei deg eller sint,så husk at da mente vi det på den andre måten.

10. Du kan enten be oss om å gjøre noe, eller fortelle oss hvordan du vil at vi skal gjøre det. Begge deler fungerer ikke. Vet du allerede selv best hvordan det skal gjøres, så gjør det selv.

11. Hvis det er mulig – si det du skal si i reklamepausene.

12. Christoffer Columbus trengte ikke noen veiforklaring. Det gjør ikke vi heller.

13. Alle menn ser i 16 farger, akkurat som standardoppsettet for Windows. Fersken, for eksempel, er en frukt. Gresskar er også en frukt. Og vi har ingen anelse om hva malvafarget er.

14. Hvis vi spør deg hva som er galt, og du sier «ingenting», så forholder vi oss til at ingenting er galt. Vi vet du lyver, men det er bare ikke verdt strevet å mase noe mer.

15. Hvis du spør om noe som du ikke vil høre svare på, så må du regne med at du likevel får et svar du ikke vil høre.

16. Når vi skal dra et sted, så kan du ha på deg absolutt hvilket antrekk du vil. Alt er bra – det er helt sant.

17. Ikke spør oss hva vi tenker på medmindre du er klar for å diskutere fotball eller motorsport.

18. Du har nok klær

19. Du har for mange sko.

20. Takk for at du leste dette – jeg vet at jeg må sove på sofaen i natt – men du vet at det spiller ingen rolle for meg? Det er som å dra på camping.

Hahahaha.. Asså, når jeg leser dette klarer jeg ikke å la være å le, rett og slett fordi disse punktene treffer midt i blinken. Det er så typisk oss kvinnfolk, og flere av det som står over her er jeg helt seriøst nødt til å jobbe med. Den gråtingen, f.eks.. Jeg har doktorgrad i å bruke gråting som utpressing, men nå har Dennis gjennomskuet meg, så de krokodilletårene fungerer faktisk svært sjelden. MOhahaha. 

Noen som kjenner seg igjen eller? 

SMASK

Annonse