Annonse

EN LITEN SNEAK PEEK

//Reklame: Maling fra Nordsjø og bilder fra Desenio er sponset

Det begynner sakte men sikkert å ta form her hjemme hos oss – det er mye som mangler, men vi er godt på vei mot en stil jeg tror vil passe perfekt her hjemme hos oss. Vi har erstattet rosa med sennepsgult, og jeg synes denne gulfargen fungerer nydelig sammen med blått, grønt og grått. Sofaen skal byttes ut – det er nok det største prosjektet, og nå sparer vi for harde livet for å få råd til den sofaen vi har sett oss ut. I tillegg skal jeg få hengt opp hengestolen vi kjøpte i Mexico, og først når denne samt ny sofa er på plass, vil vi virkelig få den følelsen vi er ute etter…

Her er en liten smakebit av hvordan det ser ut så langt i prosessen… Dette her er jo så GØY, og jeg elsker, elsker, eeeelsker å gjøre om i heimen, ommøblere, og gi cribben nytt liv. Jeg kan nesten ikke vente til det blir vår, og til jeg kan begynne å pimpe opp uteplassen, men jeg får vel bare innse at jeg må smøre meg med tålmodighet en stund til. Her i hovedstaden ser, det nemlig ikke ut til at vinteren kommer til å forsvinne med det første.

Hva synes dere? Blir det bra?

Nå skal jeg fortsette på mitt evig lange ryddeprosjekt – i dag står også vasking av klær for tur, så det er bare til å henge i! Har dere en deilig lørdag så langt, fininger?

Suss og klem

Annonse