Annonse

LITT AV SJARMEN.. ELLER?

Hallaisen fra mitt fargerike univers, haha!

Nå begynner alle mine nye rekvisita å komme til sin rett, og jeg har nå gått til innkjøp av så mye stasj, at jeg kommer til å ha blogginnhold i flere uker fremover, haha. Jeg kan garantere at Dennis kommer til å klikke når jeg kommer hjem med en ekstra koffert i overlast, men det er jo litt av sjarmen, er det ikke? 

I går var vi ute og koste oss på en av mine favorittrestauranter, og på veien dit var vi en kjapp tur innom kveldsmarkedet.. Der fikk jeg jo selvfølgelig øye på en gigantisk flamingo-bamse og noen donut-puter, som vi alle prøvde å vinne ved å kaste dartpiler på ballonger. Her snakker vi engasjement på høyt plan, ass. Tenk at den fine familien min faktisk engasjerer seg såpass på mine vegne!? Det er familien sin det!! Verdens beste ♥

Vi hadde ikke vinnerlykken med oss, og fant ut at vi i dag heller kjøper dem direkte, haha. Det sparer oss for en god del euro, for å si det sånn. Hvordan jeg skal få flamingoen med meg hjem, aner jeg ikke.. Kanskje den får ta Dennis sitt sete på flyet, hehe. 

Men okei..

Jeg har altså hatt en fargerik morgenstund på balkongen med vannmelon og kaffe, og nå er det straks klart for frokost her på «hytten».. Disse rolige dagene gjør så godt for kropp og sjel, og jeg nyter hvert sekund. LIVET!

Måtte dere få en hinsides bra torsdag, så skravles vi litt senere i dag ♥

Jeg er veldig glad i dere!

Klem i fleng

Annonse