Annonse

LITT NYTELSE I PÅSKEN

En riktig god morgen fra påskefjellet!

Vi har krøllet oss opp i sofahjørnet, og sitter nå og hygger med morgenkaffen. Jeg hadde faktisk glemt hvor hinsides deilig det var med en tur til fjells, og det er bare så vidunderlig å ligge her og titte utover et snødekket landskap.

Påskeferie har fått en helt ny betydning… Det er jo dette som faktisk er ferie! De der turene våre til fjells tidligere, var jo som regel så elleville, at vi nærmest trengte en uke rehabilitering etter påskeferien, haha. Det er helt herlig å ha vært en del av galskapen, men hjelpes så godt det er med en ferie, hvor man faktisk kan slappe helt av.

Nå skal vi snart nyte en god frokost, men først må jeg jo selvfølgelig gi dere muligheten til å stikke av med det diggeste påskeegget i 2016.

IMG_4332

IMG_4329

Jeg må jo selvfølgelig leke litt påskehare, eller hva?

Så i dag, fininger, i dag kan en av dere stikke av med et yummy påskeegg, bestående av diverse velværeprodukter, litt sminke, shampo, balsam og tørrshampo, godis, et gavekort fra StyleConnection til en verdi av 500 kroner, samt nytelse fra Kondomeriet. Vi snakker vibrator og glidemiddel, så i år kan påsken bli ekstra hyggelig, hehe.

For å bli med i trekningen må dere gjøre noe så enkelt som:

♥ Like StyleConnection på Facebook HER
♥ Legge igen din favoritt-emoji i kommentarfeltet her på bloggen

IMG_4336

IMG_4333

IMG_4328

IMG_4338

Jeg trekker en vinner på onsdag, og vinneren annonseres på Facebook. Masse lykke til, skjønninger. Nyt denne mandagen, så sees vi litt senere. Jeg holder på å svare på alle spørsmålene dere stilte i spørsmålsrunden, og satser på å publisere svarene senest i morgen kveld.

Veldig glad i dere!

Klem i fleng

Annonse