Annonse

LITT NYTT PÅ EN LØRDAG

//Nyheter i egen butikk

En riktig god lørdag, mine vakre venner ♥

Hjelpes så moro med responsen i går – det renner jo inn med søknader, så det er tydelig at mange av dere er giret på å begynne å jobbe her i sjappa sammen med meg. Det gjør meg SÅ GLAD langt inn i hjerteroten, bare så det er sagt!

Jeg står her borte og hygger med julemusikk og glade kunder. I dag tenkte jeg faktisk at det var innafor å få gang på julespillelisten, og det er så ufattelig koselig. Jeg har ikke 100% julestemning riktig enda, men at den sniker seg innpå er i hvert fall sikkert – juhu!

I dag tenkte jeg å vise noe helt RÅTT som kom i butikk i går – nemlig disse fargerike klistremerkene fra Skinny Dip. Disse sitter veldig godt, og kan enkelt bidra til å gjøre f.eks. vesker og ryggsekker, laptops, eller boots/støvler et par hakk freshere. Jeg elsket klistremerker da jeg var yngre, og jeg elsker klistremerker som 30-åring, haha – gotta love it!

IMG_0499

IMG_0494

IMG_0493

IMG_0496

Hungover Plushie Sticker Pack HER // Piñata Plushie Sticker Pack HER

Planen for kvelden er å få gang på dette interiørprosjektet mitt. Jeg kan si så mye som at det innebærer både maling av gulv og vegger, i tillegg til et bygge- og syprosjekt. Jeg gleder meg sååå til å gå i gang, og ikke minst til å vise dere det endelige resultatet. Jeg tror dette kommer til å gjøre cribben vår ekstra fin – hurra!

Hva står på planen deres i kveld da? Blir det full fest eller stille og rolig?

Love you all ♥

 

Annonse