Annonse

LITT NYTT TIL SPISEKROKEN

Annonselenke

Jeg håper dere aldri blir lei av interiør-innleggene mine, haha. De vil nemlig ingen ende ta! Jeg viste jo frem stuen vår etter en real makeover i dette innlegget, men jeg fikk ikke vist dere hvordan det har blitt i den koselige spisekroken.

Dennis var så heldig å arve et rålekkert bort (med en liten hemmelighet) fra hans fine besteforeldre, men dette bordet har det vært litt utfordrende å få plass til. I tillegg har jo stilen vårt vært så annerledes tidligere, og dette antikke bordet passet rett og slett ikke inn med knæsj-farger og neon overload i kriker og kroker. Nå, derimot… Nå passer det perfekt! Arvegods går som hånd i hanske med et litt bohemsk preg – i tillegg får et slikt bord en svært høy affeksjonsverdi, som gjør at det er ekstra kjekt å ha det fremme. Jeg er så glad for at vi omsider gir dette bordet den oppmerksomheten det fortjener!

Dette er altså et gammelt spillbord, som vi nå bruker som spisebord. Det er lite og nett, og passer perfekt inn i vår lille leilighet. Under den øverste bordplaten skjuler det seg altså flere lag med moro. Både sjakk, backgammon, pokerbord, og helt i nederst min soleklare favoritt – rouletten.

De grå spisestuestolene våre ble rett og slett for store for dette bordet, men jeg fant noen råfine stoler i sennepsgul velour, som er midt i blinken. Ikke bare ser de bra ut – de er også supercomfy, og står så godt i stil til stuen. Jeg er så fornøyd!

Spisestuestoler HER

   

Og så over til dette råfine og spesielle bordet! Dette er noe av det råeste jeg har sett, og jeg gleder meg til å invitere jentene til spillkvelder gjennom høsten. Eller… Det er vel ikke lov, er det? Haha! Det får i så fall bli med monopolpenger, sånn at vi ikke kommer på kant med loven!

Det eneste som mangler nå er en superfin lysekrone jeg har kjøpt, som skal henge over bordet. Dette er ikke en sånn glossy lysekrone med bling bling, men en sort sak for stearinlys. Åh! Tenk hvor koselig det blir på mørke kvelder? Gleder meg til å vise dere. Jeg lurer også på om jeg burde hatt et teppe under dette bordet… Hva synes dere? Jeg flyttet det blå teppet vi hadde ved sofaen bort hit, men det var dessverre for smalt. Hmmm… *tenke tenke*

Nå blir det litt for sen frokost i heimen, før vi skal ut på nye oppdrag. Måtte dere alle få en deilig tirsdag! Bare 3 dager til helg, hehe ♥

Annonse