Annonse

LITTLE PRINCE CHARMING

Okei..

Du løper rundt på kjøkkenet og prøver å få bukt med alt rotet, skitne kopper og kar som flyter over alt, og så snur du deg mot såffan, og så ligger det en krabat der borte og ser på deg med store øyne mens du stresser og herjer.. DA må du bare ta frem kameraet og knipse et bilde, for så å glemme alt om rydding og diverse, og heller sette seg godt ned i sofaen for å dele blinkskuddet med verden. 

Altså.. Nå skal jeg prøve å ikke høres ut som en sånn der hysterisk hundeeier som bare eeeelsker kjeledyret sitt mer enn mennesker og sånn, men Fokus er faktisk det nydeligste som finnes, og en liten krabat som alltid får meg i godt humør. Man kan ikke være muggen når man har en sånn skjønnas i sitt nærvær, og selvom det å ha hund kan være skikkelig dritt noen ganger, glemmer man alt om lufteturer i møkkavær og running ass i hele pelsen, når man titter inn i de nydelige øyene til denne lille hårballen. 

Dette var min morgen før jeg måtte jeg haste av sted i et møte, så alt rotet fikk jeg ikke gjort noe med! Etterpå blir det altså full shinings til helgen, for det er ingenting som er mer alright enn å entre fredagen og helg med nyvaskede gulv og ordning og reda!

Håper dere får en magisk dag, vekre venner. Snart weekend, snart desember, snar jul.. I morgen skal Dennis og jeg handle inn til hver sin julekalender, og på mandag skal vi pynte til jul. Herlighet så koselig dette skal bli, og vet dere hva? På søndag er det meldt snø her i Oslo, og med snøen kommer julestemningen. SOM jeg gleder meg!

Har dere en fin dag? 

Annonse