LITTLE VENICE

Hallaiiieeen, cuties ♥

Nå har vi akkurat stått opp, og skal snart ta fatt på dagen, men før den tid må jeg jo selvfølgelig stikke innom for å si hei.

I dette innlegget skulle jeg vel strengt talt vist et helsikens bildedryss fra kvelden i går, men tror dere for pokker ikke at jeg ble nektet å ha med meg kamera inn på utestedet? Jeg ble helt sjokkert da en mann kom bort til meg på et tidspunkt og bare, «pretty serious camera you got there, are you a pro?», og jeg bare, «yes, I’m a pro, and I’m writing an article about Vegas, and I really want to include some great pictures from your amazing club». Denne forklaringen var den eneste jeg håpet at han idioten av en vakt ville kjøpe, men ikke pokker. «You’re not allowed to take pictures here», ble den neste setningen hans, og da jeg begynte å grave etter en forklaring på hvorfor, hadde han ingen ting å komme med… Allikevel sendte han oss ned i resepsjonen for å levere inn kameraet, og denne strekningen føltes selvfølgelig som flere min unna, på høye hæler, noe som naturligvis satt en liten demper på stemningen… Altså unnskyld meg, men hvilken nattklubber vil vel ikke at gjestene skal lokke sine venner og bekjente med freshe bilder, hææ?? Fatter det bare ikke!

Da vi endelig kom frem nektet resepsjonisten å ta inn kameraet mitt… Neida, det ville han altså ikke ta ansvar for, og anbefalte oss å ta taxi hele føkkings veien tilbake til hotellet vårt for å legge det på rommet, og for så å komme tilbake. FOR REAL???? Gjett om det var en bergenser som klikket i vinkel, da? Det samme gjorde Stine, så da stod vi der da… Mens vi brølte såpass mye til han duden bak disken at han begynte å true med å tilkalle security. DA ble vi ihvertfall forbanna, men valgte å trekke unna siden ingen av oss ville havne i større problemer, og det stopper ikke der… I vår sjarmerende berusende tilstand hostet vi opp den geniale idéen om å pakke kameraet inn i papir, for så å gjemme det på toalettet, og sånn ble det. Kameraet ble gjemt, vi gikk tilbake på nattklubben da vi ikke orket tanken på å stå i kø et annet sted, kjøpte to drinker, drakk dem, danset litt, hentet kameraet (som heldigvis lå der fremdeles), fant en taxi, kjøpte nattmat, dro tilbake til hotellet, og stupte i seng.

Jada, det var altså vår kveld i korte trekk, og vi hadde det faktisk hysterisk festlig… Dessverre er det altså ingen bilder å vise dere, så da får dere heller hygge med snaps fra praktfulle Little Venice. Ganske sykt at dette her faktisk er inne på Venetian Hotel. INNE, liksom! 


Skrives senere, vakre mennesker.

Nå skal vi ut og få i oss noe frokost, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt fantastisk lørdagskveld, og så satser jeg på å få vist dere noen partybilder i morgen i stedet. Heheh!

SMASK ♥